Ο Sutil θέλει να παραμεινει στη Force India

Σχετικά άρθρα

Adrian_Sutil_2013_Malaysia_FP2

O Adrian Sutil επέστρεψε φέτος στην F1 μετά από ένα χρόνο αποχής και ακόμα φαίνεται να προσπαθεί να εξοικειωθεί με το μονοθέσιο του της ινδικής ομάδας. Ο Γερμανός οδηγός βρίσκεται πίσω από τον teammate του στην βαθμολογία των οδηγών έχοντας 23 βαθμούς εν αντιθέσει με τον Paul di Resta που έχει 36.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της F1, o Sutil είπε ότι επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα της Force India για την επόμενη χρονιά, ενώ έκανε και μια αναφορά στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Αν κάνω καλά την δουλειά μου, τότε και η ομάδα μου θα είναι ευχαριστημένη από εμένα οπότε θα υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να παραμείνω. Εξάλλου η Force India θα είναι και η πρώτη ομάδα με την οποία θα μιλήσω για το 2014. Μέχρι στιγμής έχουμε μια πολύ καλή χρονιά, όμως στους τελευταίους αγώνες ο ανταγωνισμός στην μέση του Grid είναι μεγάλος και έτσι υπάρχει πολύ πίεση. Υπάρχουν όμως κάποιοι αγώνες στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που εκεί σίγουρα θα είμαστε πολύ δυνατοί.

[Πηγή: F1]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα