Ελαφρύτερο κατά 180 κιλά το νέο Ford Mustang

Σχετικά άρθρα

2015-mustang-proto

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα γενιά του Ford Mustang, η οποία θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Detroit τον Γενάρη του 2014 θα ζυγίζει κατά 180 κιλά λιγότερα σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, λόγω της εκτενής χρήσης αλουμινίου.

Αν ισχύουν ότι αναφέρει το Edmunds τότε θα πρέπει να περιμένουμε το Mustang να ζυγίζει κοντά στα 1.400 κιλά, αισθητά ελαφρύτερο από τα Chevrolet Camaro και Dodge Challenger. Το νέο Mustang θα είναι μικρότερο κατά 38 εκατοστά και στενότερο κατά 16,5 εκατοστά.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες του, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί και έτσι κάθε φορά διαβάζουμε διαφορετικές λεπτομέρειες. Οι περισσότερες φήμες θέλουν το αυτοκίνητο να προσφέρεται με έναν τετρακύλινδρο Ecoboost κινητήρα, πιθανότητα 2,3 λίτρων με απόδοση 350 αλόγων και έναν πεντάλιτρο V8 που θα παράγει κοντά στα 450 άλογα. Από εκεί και πέρα ακούγεται πως το entry-level μοντέλο θα εξοπλίζεται με έναν V6 κινητήρα, μάλλον 3,7-λίτρων απόδοσης κοντά στα 310 άλογα, ενώ η Shelby GT350 θα φορά έναν V8 ο οποίος θα παράγει περισσότερα από 500 άλογα.

[Πηγή: Edmunds]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...