Η Google συνεργάζεται με την Continental για τα αυτόνομα αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

Google-Self-Driving-car

Σύμφωνα με πληροφορίες της Frankfurter Allgemeine Zeitung, η Continental AG, είναι πολύ κοντά στο να έρθει σε συμφωνία με την Google και την IBM ώστε να κατασκευάζει συστήματα αυτόνομης οδήγησης αυτοκινήτων.

Η Continental έχει ήδη έναν σύμμαχο στο πρόσωπο της Cisco Systems για να την βοηθήσει να αναπτύξει συστήματα για αυτοματοποιημένα και άνευ οδηγού οχήματα και μεταφορά δεδομένων –ή επικοινωνία- μεταξύ αυτοκινήτων. Όμως σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, στην έκθεση της Φρανκφούρτης, θα ανακοινώσει τις συμφωνίες με την Google και την IBM.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι συμμαχίες θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον κόσμο των αυτόνομων αυτοκινήτων αν τελικά επαληθευτούν. Η Continental εργάζεται ήδη σε σωρεία εξαρτημάτων και συστημάτων αυτοκινήτων ενώ η Google είναι… η Google. Ο παγκόσμιος κολοσσός τεχνολογίας που ασχολείται με αυτόνομα αυτοκίνητα από το 2010. Ποιος ξέρει, ίσως αυτή η συμμαχία να είναι ότι χρειαζόταν ο συγκεκριμένος τομέας για να κάνει το βήμα παραπάνω. Τώρα, το πόσοι θέλουν να γίνει αυτό το βήμα παραπάνω είναι μία άλλη υπόθεση.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...