Spy Photos: Volkswagen Golf Plus 2014

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Golf Plus 2014 spy photos (9)

Στη Γερμανία συνεχίζει η Volkswagen την ανάπτυξη του νέου Golf Plus με το μοντέλο να είναι σαφώς μεγαλύτερο από αυτό που θα αντικαταστήσει, έχοντας 5 εκατοστά μεγαλύτερο μήκος, 15 εκατοστά μεγαλύτερο ύψος και 6 εκατοστά μεγαλύτερο μεταξόνιο.

Κάτω από το καπό του θα συναντάμε τους TSI και TDI κινητήρες της hatchback έκδοσης του Golf όπου ανάμεσα τους θα βρίσκονται ο 1.2 TSI απόδοσης 85 και 105 ίππων, ο 1.4 TSI απόδοσης 122 και 140 ίππων, ο 1.6 TDI απόδοσης 105 ίππων καθώς και ο 2.0 TDI απόδοσης 150 ίππων.

Και αυτό θα κατασκευαστεί πάνω στην MQB πλατφόρμα και αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάρτιο του 2014 στην έκθεση της Γενεύης με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από το καλοκαίρι του 2014. Οι φήμες μάλιστα αναφέρουν πως η VW θα του αλλάξει και όνομα, αφού θέλει να το κάνει πιο ελκυστικό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr