Video: Μία γυναίκα δεν αφήνει τους Αμερικανούς συνοριοφύλακες να ελέγξουν το αυτοκίνητο της

Σχετικά άρθρα

Border Check

Τι θα κάνατε αν βρισκόσασταν στην θέση του συνοριοφύλακα και μία γυναίκα δεν σας άφηνε να ελέγξετε το αυτοκίνητο της; Τα πράγματα έχουν ως εξής:

Σε ένα σημείο ελέγχου των συνόρων των ΗΠΑ, οι συνοριοφύλακες είχαν να κάνουν με μία γυναίκα η οποία δεν τους άφηνε να ελέγξουν το αυτοκίνητο της. Η γυναίκα, η οποία ήταν και η οδηγός του αυτοκινήτου, μαζί με τον φίλο της, μάλλον άντρας της, ο οποίος μαγνητοσκοπούσε το περιστατικό τους σταμάτησαν οι συνοριοφύλακες και ένας από αυτούς είπε στην γυναίκα να παρκάρει το αυτοκίνητο της ώστε να το ελέγξουν.

Η γυναίκα όμως αρνήθηκε ρωτώντας γιατί την σταμάτησαν και οτι είναι ελεύθερη. Ο αξιωματικός της απαντάει οτι είναι υπο κράτηση και οτι πρέπει να παρκάρει το αυτοκίνητο της στην άκρη επειδή έχουν υποψίες ότι μπορεί να υπάρχουν εγκληματικές δραστηριότητες σε εξέλιξη.Η γυναίκα αρνείται και πάλι και ο διάλογος συνεχίζεται στον ίδιο τόνο για περίπου 14 λεπτά και ενώ έχει μιλήσει σίγουρα με 6-7 συνοριοφύλακες.

Στο τέλος, η γυναίκα αφήνετε ελεύθερη και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της. Απλά Respect!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gio9OMdRIqE

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...