Ο Elon Musk θα διασχίσει την Αμερική με τα παιδιά του με ένα Tesla Model S

Σχετικά άρθρα

tesla model s

Νομίζω σε αυτό το σημείο κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει πως ο Elon Musk, CEO της Tesla Motors είναι ένας ιδιοφυής άνθρωπος, με όραμα και γνώση για το πώς να χειρίζεται τα media, είτε μιλάμε για social όπως το Twitter είτε για παραδοσιακά.

Η τελευταία του ιδέα λοιπόν, είναι να διασχίσει τις Η.Π.Α., από ακτή σε ακτή. Ένα ταξίδι 6 ημερών στις οποίες θα καλύψει πάνω από 5.000 χιλιόμετρα χρησιμοποιώντας ένα Tesla Model S το οποίο θα φορτίζεται στο δίκτυο Superchargers που έχει ήδη στήσει. Η ιδέα υπάρχει από τον Μάιο όταν ο Musk αποφάσισε να ξανακάνει ένα ταξίδι που είχε κάνει στα κολλεγιακά του χρόνια αλλά έκτοτε συνειδητοποίησε πως το roadtrip αυτό έχει προοπτικές… Για να τονίσει και τον οικογενειακό χαρακτήρα του οχήματος, δεν θα κάνει το roadtrip μόνος του αλλά μαζί με τα πέντε παιδιά του. Σε αυτό το σημείο, ο σχεδιασμός του ταξιδιού έχει γίνει και σύμφωνα με υπολογισμούς, δεν θα χρειαστεί πάνω από 9 ώρες φόρτισης σε Supercharger. Λογικά δεν υπολογίζεται ο χρόνος φόρτισης το βράδυ οπότε η οικογένεια κοιμάται ούτως ή άλλως, αλλά μονάχα ο χρόνος της «ημερήσιας» φόρτισης όταν σταματάνε για φαγητό ή για να θαυμάσουν τα αξιοθέατα.

Το ταξίδι έχει ήδη αποδειχθεί πως μπορεί να γίνει από πελάτες/οπαδούς της φίρμας σε απάντησε στη δημοσίευση ενός δημοσιογράφου των New York Times για απαράδεκτη αυτονομία του Tesla Model S αλλά αυτό δεν σταματάει τον Musk. Λίγη παραπάνω δημοσιότητα δεν έκανε κακό σε κανέναν.

[Πηγή: GigaOM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα