O Alonso αρνείται τα πάντα για τις φήμες περί McLaren

Σχετικά άρθρα

alonso wit

Ο Fernando Alonso σε δηλώσεις του, αρνήθηκε ότι έχει επαφές με την ομάδα της McLaren με σκοπό να επιστρέψει σ’ αυτή το 2014.

Ο Ισπανός δήλωσε:

McLaren; Εγώ αγαπώ τη Ferrari, μέχρι τέλους. Έχω άλλα τρία χρόνια συμβολαίου και ελπίζω για ακόμη περισσότερα.

Να θυμίσουμε ότι ο Alonso, ήταν ένας από τους διεκδικητές της θέσης του Mark Webber στη Red Bull, πριν όμως η παγκόσμια πρωταθλήτρια ανακοινώσει τη σύνθεση των οδηγών της για το 2014. Ο Ισπανός οδήγησε για τη McLaren το 2007, αλλά η συνεργασία αυτή τελείωσε με έντονους διαπληκτισμούς.

Ο 32χρονος Ισπανός είπε χαρακτηριστικά:

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη McLaren πια. Ήταν έτσι η φιλοσοφία της ομάδας και ένας άνθρωπός της δεν είναι πλέον εκεί (Ron Dennis). Είναι καλό να μιλάει με καλά λόγια για μένα (ο Whitmarsh), αλλά δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πάω.

Από την άλλη, ο διευθυντής της Βρετανικής ομάδας Martin Whitmarsh αρνήθηκε όποια προσέγγιση του Ισπανού για το 2014. Όμως δεν αναφέρθηκε για το 2015, καθώς όπως διαφαίνεται, επιθυμία της Honda είναι να υπάρχει ένας οδηγός σαν τον Alonso δίπλα στον Button. Όπως είναι γνωστό, ο Ισπανός πιλότος δεσμεύεται με τριετές συμβόλαιο και έτσι ο Whitmarsh έδειξε να είναι πολύ προσεκτικός σε αυτά που δήλωσε:

Το lineup των οδηγών μας για το επόμενο έτος θα παραμείνει το ίδιο, αλλά είμαστε ανοιχτοί σε οποιονδήποτε που μακροπρόθεσμα θα αποδειχθεί μεγάλη απόκτηση. Ο Fernando είναι υπεύθυνος για τη μοίρα του, αλλά θα δούμε.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα