Mercedes-Benz S63 AMG Coupe [Renderings]

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz S63 AMG Coupe rendering (2)

O Khalil Bouguerra του Virtuel-Car αυτή την εβδομάδα ετοίμασε και μας δείχνει δύο renderings φωτογραφίες από το πως θα μπορούσε να μοιάζει η Mercedes-Benz S63 AMG Coupe.

Βασιζόμενος πάνω στην S-Class Coupe Concept και τις πρόσφατες spy φωτογραφίες, η S63 AMG Coupe έχει αποκτήσει όλα τα AMG χαρακτηριστικά που περιμένει κάποιος να δει στο νέο δημιούργημα της Mercedes-Benz.

Το αυτοκίνητο διαθέτει επιθετικό bodykit με τον μπροστά προφυλακτήρα να έχει μεγάλες εισαγωγές αέρα. Επίσης συναντάμε μεγάλα φρένα, μεγάλες ζάντες και διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Mercedes-Benz S63 AMG Coupe rendering (1)

Μηχανικά αναμένεται να φορά τον 5,5-λίτρων twin-turbo κινητήρα της S63 AMG, απόδοσης 585 ίππων με 900 Nm ροπής που θα συνδυάζεται με το 7-τάχυτο AMG SPEEDSHIFT MCT με τρία προγράμματα λειτουργίας. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 4,2 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.

Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει μέσα στο 2014, ενδεχομένως στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.

[Πηγή: Virtuel-Car]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...