To carbon σώμα της Pagani Huayra κοστίζει €112.500

Σχετικά άρθρα

Pagani Huayra Clear Carbon Edition Live in Geneva 2012

Πόσα χρήματα πιστεύεις πως κοστίζει σε κάποιον μελλοντικό πελάτη της Pagani να ζητήσει από την Ιταλική εταιρία να του παραδώσει μια Huayra με το σώμα της να είναι εξ’ολοκλήρου κατασκευασμένη από carbon;

Σύμφωνα με τον κατάλογο παραγγελιών της Pagani Huayara που έπεσε στα χέρια του The Supercar Kids, η Pagani ζητά 112.500 ευρώ για να σου παραδώσει μια Huayra έτσι όπως την βλέπεις στις φωτογραφίες. Η αρχική τιμή του Ιταλικού hypercar με Αργεντίνικες ρίζες ξεκινά από τα 1.056.000 ευρώ και αν προσθέσεις μερικά έξτρα, τότε η τιμή της μπορεί ακόμη και να ξεπεράσει τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Η κάμερα οπισθοπορείας κοστίζει επιπλέον 4.900 ευρώ, ενώ οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος 1.500 ευρώ. Η Pagani μπορεί να σου βάψει τις δαγκάνες των φρένων σε ότι χρώμα επιθυμείς αν της δώσει 3.750 ευρώ, ενώ με 14.950 παίρνεις 7 ειδικές βαλίτσες, που πάνε σετάκι με την Huayra. Επίσης με 7.950 ευρώ μπορείς να τοποθετήσεις αλουμινένια διακοσμητικά στο εσωτερικό ενώ με 5.900 ευρώ υπάρχουν και αντίστοιχα αλουμινένια διακοσμητικά και για το εξωτερικό.

Οι ζάντες παρόμοιες με αυτές της Zonda R κοστίζουν 5.900 ευρώ, ενώ 850 ευρώ κοστίζουν οι ζώνες ασφαλείας στο χρώμα που επιθυμεί ο εκάστοτε πελάτης. Αναλυτικά τις τιμές με τον πρόσθετο εξοπλισμό της Pagani Huayra μπορείς να βρεις στη συνέχεια.

Pagani Huayra price list

[Πηγή: Thesupercarkids]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...