Τα 10 καλύτερα supercars και τα 10 καλύτερα αυτοκίνητα του 2013, σύμφωνα με τον Jeremy Clarkson

Σχετικά άρθρα

Jeremy Clarkson

Ο Jeremy Clarkson, ο άνθρωπος που λατρεύεις να μισείς για διάφορους λόγους, πρόσφατα αποκάλυψε τα 100 καλύτερα αυτοκίνητα του 2013, όπου ανάμεσά τους υπάρχουν και τα 10 καλύτερα supercars του έτους.

Στη πρώτη θέση προτίμησης του Βρετανού παρουσιαστή, βρίσκεται η McLaren P1, την οποία πρόσφατα οδήγησε στο Βέλγιο. Ακολουθεί το BMW i8, η Ferrari F12berlinetta, η Mercedes SLS AMG Black Series, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Aston Martin Vanquish. Ακολουθούν οι Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Hennessey Venom GT, Pagani Huayra και το Nobel M600.

Πως σου φαίνεται η λίστα των αγαπημένων supercar του Clarkson. Συμφωνείς μαζί του; Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως τόσο η LaFerrari όσο και η 918 Spyder δεν βρίσκονται στη λίστα του παρουσιαστή του Top Gear. Απεναντίας προτίμησε δύο Βρετανικά αυτοκίνητα (McLaren P1, Nobel M600) για το Top 10 του, των καλύτερων supercars του 2013.

Σε ότι αφορά τη γενική κατάταξη των 100 καλύτερων αυτοκινήτων του 2013, σύμφωνα πάντα με την άποψη του Clarkson, στη πρώτη θέση βρίσκεται η νέα Porsche Boxster, στη δεύτερη η Jaguar F-Type, στη τρίτη η Ferrari 458 Spider, στη τέταρτη το Morgan 3 Wheeler και στη πέμπτη η Alfa Romeo 4C. Η πρώτη 10αδα συμπληρώνεται από τα McLaren MP4-12C, Mercedes-Benz SL-class, Mazda MX-5, Porsche 911 και Audi R8 Spyder. Αναλυτικά το top 100 των καλύτερων αυτοκινήτων του 2013, σύμφωνα με τα γούστα του Jeremy Clarkson μπορείς να το βρεις εδώ.

[Πηγή: Sunday Times Driving]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Tέλος παραγωγής για τη Ferrari Roma

Πριν ένα χρόνο η Ferrari αποκάλυψε την ανοιχτή έκδοση του ομορφότερου μοντέλου της γκάμα της, τη Roma Spider, οι παραδόσεις της οποίας ξεκίνησαν το...
Autoblog.gr