Σύντομα η ανακοίνωση της παραμονής τού Perez στη McLaren

Σχετικά άρθρα

Sergio Perez waves to the crowd

Μόλις δύο αγώνες μένουν για να τελειώσει η φετινή σεζόν τής Formula 1, όμως εξακολουθούν να υπάρχουν κενές θέσεις για τη νέα σεζόν, κάτι που είναι λογικό, διότι κάποιες ομάδες ανακοινώνουν τους οδηγούς τους μετά το τέλος κάθε σεζόν. Η McLaren δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο, έτσι αναμένεται να υπάρχει σύντομα ανακοίνωση για τους οδηγούς με τους οποίους θ’ αγωνιστεί τη νέα σεζόν.

Ο Jenson Button έχει συμβόλαιο με τη βρετανική ομάδα και για τη νέα σεζόν, αλλά ο Sergio Perez δεν ήταν σίγουρος για τη νέα σεζόν, διότι δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους του Woking. Ο Πρόεδρος της McLaren Racing, Martin Whitmarsh, αφήνει να εννοηθεί ότι ο Μεξικανός θα παραμείνει και το 2014 στην ομάδα, ενώ τονίζει ότι σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις.

Και τα δυο παιδιά μας είναι οδηγοί αγώνων, θέλουν να νικήσουν ο ένας τον άλλον, και θέλουμε αυτό το επίπεδο ανταγωνισμού. Έτσι είμαστε σαν ομάδα. Σαν στρατηγική, μπορεί να έχει προκαλέσει εντάσεις κατά καιρούς. Αλλά, νομίζω ότι είναι ωραίο που έχουμε δύο ειλικρινή παιδιά που θέλουν ν’ ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον, και μπορούμε να το κάνουν καθαρά και καλά. Σύντομα θα γίνει ανακοίνωση οδηγού.

Από τη δική του πλευρά, ο Perez είπε ότι είναι σίγουρος για το μέλλον του και ότι δεν αισθάνεται καμία πίεση.

Ξέρω τι πρόκειται να γίνει και δεν έχω καμία πίεση. Για έναν οδηγό αγώνων, είναι η χειρότερη πίεση που μπορείς να έχεις, δηλαδή να έχεις αμφιβολίες για το μέλλον σου και τι πρόκειται να συμβεί. Είμαι βέβαιος πως ό,τι συμβεί, θα είναι το καλύτερο για ‘μένα.

Ο 23χρονος, δύο αγώνες πριν από το τέλος, βρίσκεται στην 12η θέση τής βαθμολογίας, έχοντας 35 βαθμούς, 25 λιγότερους από τον Button.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...