Alonso: Θα ταξιδέψω στο Austin

Σχετικά άρθρα

GP GIAPPONE F1/2013

Αμφιβολίες υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες για το αν ο Fernando Alonso θα πάρει μέρος στο Grand Prix στο Austin, λόγω των πόνων που έχει στην πλάτη, ύστερα από το Grand Prix τού Abu Dhabi, όταν βγήκε εκτός πίστας, το μονοθέσιό του σηκώθηκε στον αέρα με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το σώμα του να δεχθεί μεγάλες δυνάμεις G και να καταλήγει στο νοσοκομείο μετά από τον αγώνα.

Ο οδηγός τής Ferrari, όμως, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι θα ταξιδέψει κανονικά στο Austin για το Grand Prix που είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ετοιμάζοντας βαλίτσες για το Austin. Έχω ακόμα μερικούς πόνους, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100%, όπως πάντα.

Ο Ισπανός μπορεί να μην πάρει μέρος στις ελεύθερες δοκιμές τής Παρασκευής, αν δε νιώθει τόσο καλά. Επίσης, για να πάρει μέρος στις κατατακτήριες, σύμφωνα με τους κανονισμούς, θα πρέπει να κάνει έστω έναν γύρο σε μία ελεύθερη περίοδο δοκιμαστικών (FP1, FP2, FP3). Επιπλέον, ο Ferni θα πρέπει να πάρει έγκριση από τον γιατρό τής FIA, αλλά, για να ταξιδεύει εκεί, ξέρει ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα με την σχετική άδεια.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo, δήλωσε πως είναι πολύ ικανοποιητικό να βλέπεις τον Alonso να προσπαθεί να είναι πανέτοιμος για τον προ-τελευταίο αγώνα τής σεζόν.

Είμαι χαρούμενος που βλέπω τον Fernando να είναι τόσο πρόθυμος να κάνει ό,τι μπορεί, ακόμα κι όταν δεν είναι στα καλύτερά του. Αυτό δείχνει πόσο δεμένος είναι μαζί μας, και είμαι σίγουρος ότι το παράδειγμά του θα σπρώξει όλη την ομάδα για την προσπάθεια που κάνει να τερματίσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

[Πηγές: Twitter, Ferrari | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...