Φήμες: Μυστική συνάντηση του Maldonado με τη Sauber

Σχετικά άρθρα

Pastor Maldonado

Μεταξύ των οδηγών που αναζητούν ομάδα είναι ο Pastor Maldonado, που θ’ αποχωρήσει από τη Williams μετά από το Interlagos. Επιπλέον, μία από τις ομάδες που ψάχνει οδηγό είναι η Sauber, διότι το συμβόλαιο του Nico Hulkenberg ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου και τίποτα δε δείχνει πως θα έχουμε ανανέωση.

Φήμες από την Ελβετία, λοιπόν, θέλουν τον Maldonado να είχε μυστική συνάντηση με τους ανθρώπους τής Sauber, τον οποίο συνόδευε ο Nicolas Todt, γιος τού Προέδρου τής FIA και manager τού Maldonado. Η συνάντηση έγινε στο Hinwil, με τη Sauber ν’ αρνείται να κάνει κάποιο σχόλιο για τους ισχυρισμούς αυτούς, όμως αναφέρει η ελβετική εφημερίδα Blink.

Ο Maldonado έχει για χορηγό την κρατική εταιρεία πετρελαιοειδών PDVSA, η οποία μπορεί να προσφέρει €40.000.000 στη Sauber, η οποία έχει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και αναζητά χρήματα, διότι αυτά των Ρώσων δεν είναι αρκετά, μ’ ένα μέλος τής ομάδας να λέει ότι τα οικονομικά προβλήματα δεν έχουν τελειώσει για τους Ελβετούς.

[Πηγή: Blink]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...