Το Gran Turismo 7 μπορεί να βγει μέσα στο 2014

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo (16)

Ακόμα δεν έχει βγει το Gran Turismo 6 –στις 6 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PS3- και ο δημιουργός της σειράς, Kazunori Yamauchi, δήλωσε πως η συνέχεια του franchise μπορεί να βγει ακόμα και μέσα στο 2014.

Σε μία συνέντευξη που έδωσε στο Top Gear στο Los Angeles Auto Show, ο Yamauchi είπε πως «δεν θέλουν να περιμένουν πολύ για το Gran Turismo 7» και πως το καλύτερο σενάριο θα είναι ένα λανσάρισμα εντός του ’14. Μιλώντας για το GT6 είπε πως έπρεπε να τροποποιήσουν το λογισμικό ώστε να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο την αρχιτεκτονική του PS3 ενώ το GT7, που θα βγει προφανώς στο PS4 θα δείχνει ακόμα καλύτερο λόγω του σαφώς αναβαθμισμένου hardware της νέας κονσόλας.

Καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη του να υπάρχει ένας Gran Turismo τίτλος στο καινούριο PS4 αλλά αν τελικά το σενάριο αυτό γίνει πραγματικότητα, το GT6 δεν θα έχει κλείσει ούτε έναν χρόνο στην αγορά. Η μοναδική φορά που έχει γίνει αυτό στο παρελθόν είναι κατά τη μετάβαση από το Playstation στο Playstation 2 και πήγαμε από το GT2 στο GT3. 

[Το αυτοκίνητο στην φωτογραφία είναι η Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo]

[Πηγή: Top Gear]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επικός gaming προσομοιωτής από την Pagani

Η Pagani συνεργάστηκε με την Racing Unleashed, με τους ανθρώπους που κατασκευάζουν προσομοιωτές για τις ομάδες της F1, και δημιούργησαν έναν επικό gaming προσομοιωτή,...

3 νέα αυτοκίνητα στο Gran Turismo 7

Διαθέσιμη θα είναι από αύριο 28 Μαρτίου η δωρεάν αναβάθμιση 1.44 του Gran Turismo 7 που προσθέτει στο παιχνίδι τρία νέα αυτοκίνητα. Πρόκειται για...