Vettel: Επωφελήθηκα και έμαθα πολλά από τον Webber

Σχετικά άρθρα

Webber-Porsche

Ο Mark Webber δεν θα χάσει καθόλου χρόνο πριν ξεκινήσει την καριέρα του στο Le Man, καθώς οι υποχρεώσεις του ξεκινάνε μόλις μία μέρα μετά το Βραζιλιάνικο GP. Συνήθως οι οδηγοί Formula 1 παραμένουν στην ομάδα τους μέχρι το τέλος της ημερολογιακής χρονιάς, αλλά ο Αυστραλός φαίνεται να έχει πάρει ειδική άδεια από την Red Bull.

Ο Matthias Muller, διευθυντής της Porsche AG, δήλωσε:

Είμαστε πολύ τυχεροί που ο Mark θα μπει στην ομάδα μας, μόλις μια μέρα μετά το GP στο Sao Paulo. Τον συνάντησα την περασμένη εβδομάδα, όταν ήρθε για την τοποθέτηση του αγωνιστικού του καθίσματος. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε. Οι πρώτες δοκιμές θα είναι τον Δεκέμβριο, υποθέτω.

Την Κυριακή, στον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1, ο Mark Webber θα πρέπει να περάσει άλλη μια μέρα δίπλα στον Sebastian Vettel. Ο Γερμανός απέκλεισε κάθε περίπτωση για εξιλέωση από το περίφημο Multi-21, αφήνοντας τον team-mate του να κερδίσει.

Ο Mark είναι σπόρτσμαν, δεν θα ήθελε να του δοθεί μια νίκη. Ο κόσμος φαίνεται να ξεχνάει πόσο επιτυχείς ήμασταν. Ήμασταν ένα από τα ισχυρότερα δίδυμα στην F1. Προφανώς και δεν είχαμε την καλύτερη σχέση, σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και οι δύο προσπαθήσαμε πολύ για να βελτιώσουμε το μονοθέσιο.

Το ότι δεν θα είναι μαζί μας την επόμενη χρονιά, είναι μια μεγάλη απώλεια για την ομάδα και για μένα. Έμαθα πολλά από αυτόν και μπορώ να δηλώσω ότι υπήρξαν πολλές φορές και πολλά μέρη που επωφελήθηκα απ’ αυτόν. Μπορείς όμως να πεις και το αντίθετο.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα