Ξεκίνησε το δικαστήριο Hamilton – Di Resta

Σχετικά άρθρα

Paul di Resta - Anthony Hamilton

Ο Paul di Resta κινδυνεύει να μείνει εκτός Formula 1 για το ερχόμενο πρωτάθλημα, καθώς η Force India επιβεβαίωσε τον Nico Hulkenberg, την ίδια μέρα που ξεκινούσε το δικαστήριο του Σκοτσέζου. Με τον Γερμανό να έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα, ο di Resta θεωρεί πως δεν έχει μεγάλες ελπίδες για την μία θέση που έχει απομείνει, αφού η ομάδα του Vijay Mallya φαίνεται να ενδιαφέρετε για τον πρώην οδηγό της McLaren, Sergio Perez.

Συμπτωματικά, ο Martin Whitmarsh, επικεφαλής της ομάδας F1 της McLaren, ήταν σήμερα και ο πρώτος μάρτυρας στην δίκη του Paul di Resta. Η δίκη ξεκίνησε χθες, με τις εναρκτήριες αγορεύσεις των δικηγόρων. Ο πατέρας του Lewis Hamilton, Anthony Hamilton, μηνύει τον di Resta για παράνομη λήξη συμβολαίου και διαφυγόντα κέρδη, καθώς ο Σκοτσέζος τον απέλυσε από μάνατζέρ του στις αρχές του 2012.

Η υπεράσπιση του di Resta βασίζεται στην υποτιθέμενη παραπλάνησή του από τον Hamilton, ο οποίος του είχε υποσχεθεί συμφωνία πολλών εκατομμυρίων με την εταιρία ενεργειακών ποτών Go Fast.

Η δίκη που είναι προγραμματισμένη να τελειώσει στις 17 Δεκεμβρίου, δεν είναι η μόνη που συσχετίζεται με την Formula 1 και λαμβάνει χώρο στο κτήριο Rolls, αφού μόλις έναν όροφο πιο κάτω υπάρχει η δίκη με τις κατηγορίες εναντίον του Bernie Ecclestone.

[Πηγή: Telegraph]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...