Ο Hamilton ποτέ δεν πλήρωσε τον πατέρα του

Σχετικά άρθρα

The Hamiltons

Ο πρωταθλητής του 2008, Lewis Hamilton, δεν πλήρωσε ποτέ τον πρώην μάνατζέρ του και πατέρα του, Anthony Hamilton. Ο Anthony Hamilton, στην κατάθεσή του εναντίον του Paul di Resta, δήλωσε πως ο γιός του, όχι μόνο δεν τον πλήρωσε ποτέ για τις υπηρεσίες του, αλλά αρνήθηκε να του κάνει και ένα δώρο αξίας σχεδόν $4.000.000, όταν χώρισαν τους δρόμους τους.

Δεν ζήτησα ποτέ λεφτά από τον Lewis. Όταν κέρδισε το πρωτάθλημα του 2008 με ευχαρίστησε και αυτό ήταν το μόνο που χρειαζόμουν, για τα 18 χρόνια που τον στήριξα.

Ο Anthony Hamilton, που κέρδιζε τα προς το ζην από την εταιρία πληροφορικής που έχει, έχοντας ήδη το σπίτι του σε υποθήκη, αποκάλυψε πως ο γιός του τον απέλυσε, επειδή βαρέθηκε να τον ακούει. Παρόλα αυτά, του υποσχέθηκε πως θα του έκανε ένα δώρο μεταξύ $3 και $4 εκατομμυρίων.

Ίσως να αισθανόταν τύψεις και να ήθελε να πει ένα ευχαριστώ σε όλους.

Ο πατέρας του οδηγού της Mercedes AMG Petronas όμως, παραδέχτηκε πως σχεδόν δεν μιλάνε πλέον και ίσως γι’ αυτό ο γιός του να άλλαξε γνώμη.

Δεν έχω απάντηση σε αυτό. Απλά δεν έγινε ποτέ. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, δεν είναι δουλειά μου. Αν λέει πως θα κάνει κάτι και μετά δεν το κάνει, αυτός χάνει. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πάει να αρπάξει χρήματα.

Anthony Hamilton - Paul di Resta

Ο Anthony Hamilton, ο οποίος έκανε μήνυση στον di Resta, δήλωσε χθες πως η απόλυσή του, από τον οδηγό της Force India, είχε επιπτώσεις στην οικογένεια και την επιχείρησή του, καθώς δυσφημίστηκε η ακεραιότητά του.

Η υπεράσπιση του Paul di Resta βασίζεται στα δικαιώματα χορηγίας αξίας €5.500.000 της εταιρίας Go Fast, τα οποία ήθελε να αγοράσει από την Force India για την οποία οδηγούσε, για €1.000.000. Το κόστος που του παρουσίασε ο Hamilton για την συναλλαγή, ήταν ακριβώς το διπλάσιο, με αποτέλεσμα να απολυθεί από τον 27-χρονο Βρετανό.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...