Video: Η McLaren MSO 12C Concept ίπταται έξω από το Hotel de Paris του Μονακό

Σχετικά άρθρα

McLAREN MP4-12C SPECIAL Operations

Η one-off McLaren MSO 12C Concept βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Μονακό, εκεί όπου ο φακός την έπιασε να την μεταφέρει ένας μεγάλος γερανός μπροστά από το πεντάστερο ξενοδοχείο Hotel de Paris.

Η συγκεκριμένη MP4-12C έχει δημιουργηθεί ώστε να μας δείξει τις δυνατότητες του McLaren Special Operations. Διαθέτει επανασχεδιασμένο εμπρός καπό, εισαγωγές αέρα στα εμπρός φτερά και στην οροφή που κατευθύνει τον αέρα στην εισαγωγή του κινητήρα και τέλος διαθέτει ένα νέο αερόφρενο.

 Όλα τα παραπάνω είναι κατασκευασμένα από carbon, ενώ τα μπουλόνια και τα κάπακια του νερού και λαδιού είναι από τιτάνιο μειώνοντας έτσι, έστω και ελάχιστα, το συνολικό βάρος. Στο εσωτερικό συναντάμε επίσης αρκετό carbon, καθώς ο πίνακας οργάνων είναι κατασκευασμένος από αυτό το πανάκριβο υλικό. Τέλος, οι αλλάγές κλείνουν με τις νέες ζάντες.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4u68gw_Pp28

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα επόμενα μοντέλα της McLaren θα είναι εμπνευσμένα από την F1

Η McLaren ξεκίνησε το teasing της επόμενης σχεδιαστικής της γλώσσας, με την εταιρία να λέει πως η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της θα εμπνέεται από...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr