Video: Η Johnnie Walker διαλύει ένα γυάλινο μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

Johnnie Walker

Όποιος έχει δει έστω και 10 λεπτά ενός F1 Grand Prix, μπορεί να σου πει πως τα μονοθέσια είναι εξαιρετικά εύθραυστα. Η παραμικρή επαφή μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο κάποιου εξαρτήματος ενώ αν μιλάμε για σύγκρουση, τότε εξαιτίας των ανθρακονημάτων, της κατασκευής των μονοθεσίων και το κυνήγι για την μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας, θρυμματίζονται. Σαν το γυαλί πχ.

Αυτό μάλλον σκέφτηκε και η Johnnie Walker και έφτιαξε αυτό το clip που αποτελεί μέρος της καμπάνιας της εναντίον της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. «Δημιούργησε» ένα εικονικό μονοθέσιο από γυαλί και το έσπασε στον τοίχο.

Η «κατασκευή» του μονοθεσίου της McLaren, λέγεται πως είναι ακριβής εντός 3 χιλιοστών ενώ το video «κινηματογραφήθηκε» στα 300 fps και χρειάστηκαν περίπου 100 gigabytes δεδομένων για να δημιουργηθεί. Ασχέτως αυτών των –ομολογουμένως εντυπωσιακών- χαρακτηριστικών, το video δείχνει το πόσο εύθραυστο είναι ένα μονοθέσιο και πολύ παραπάνω η ίδια η ζωή. Ποτό και οδήγηση δεν συνδυάζονται!

http://youtu.be/_eM7MLrQI-0

[Πηγή: Johnnie Walker via Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...