Η Wanxiang εξακολουθεί να θέλει να πάρει στη κατοχή της τη Fisker και να ξεκινήσει τη παραγωγή

Σχετικά άρθρα

fisker-karma-2012

Τι και αν η Hybrid Tech Holdings έχει εξαγοράσει τα απομεινάρια της Fisker για 25 εκατ. δολάρια; Οι Κινέζοι της Wanxiang America Group, την εταιρία που εξαγόρασε την A123 φαίνεται πως δεν έχουν παρατήσει “τα όπλα τους” ώστε να αποκτήσουν την Fisker.

H Wanxiang λέγεται πως έχει καταθέσει προσφορά ύψους 24,7 εκατ. δολαρίων. Μπορεί να είναι μικρότερη από τη προσφορά της Hybrid Tech Holdings, αλλά οι Κινέζοι θα αναλάβουν κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τη παραγωγή του Karma, καθώς και του Atlantic.

H Wanxiang υποστηρίζει πως θα πουλήσει περίπου 1.000 σώματα του Karma στην VL Productions Destions μέσα στους επόμενους 18 μήνες στις Η.Π.Α, αλλά και 500 στην Ευρώπη.

Ωστόσο η Fisker με ανακοίνωσή της ζητά από τον δικαστή να αρνηθεί τη προσφορά της Wanxiang. Η απόφαση του δικαστηρίου που έχει αναλάβει την πώληση της Fisker θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα λόγω της μεγάλης χιονοθύελλας στην ανατολική ακτή των Η.Π.Α.


[Πηγή: Orange County Business JournalWHYY]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Στο σφυρί το Fiat 500L του Πάπα Φραγκίσκου

Το Σεπτέμβριο του 2015 ο Πάπας Φραγκίσκος όταν επισκέφτηκε τις Η.Π.Α, δεν είχε επιλέξει κάποιο θωρακισμένο αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του, αλλά ένα ταπεινό...