Με περισσότερα από 160 χλμ/ώρα κινούνταν η μοιραία Porsche Carrera GT στην οποία ο Paul Walker έχασε τη ζωή του

Σχετικά άρθρα

Paul Walker

Οι ερευνητές της αστυνομίας ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της αυτοψίας που διενέργησαν σχετικά με το δυστύχημα στο οποίο ο Paul Walker και ο Roger Rodas έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως η Porsche Carrera GT του Rodas κινούνταν με περισσότερα από 160 χλμ/ώρα την ώρα που ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της, προσκρούοντας αρχικά πάνω σε μια κολόνα και στη συνέχεια πάνω σε αρκετά δέντρα προτού τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο Walker έχασε τη ζωή του τόσο από τα τραύματα και τα κατάγματα που προκλήθηκαν από το ατύχημα όσο και από την φωτιά, ενώ ο Rodas, άφησε τη τελευταία του πνοή προτού ξεσπάσει η φωτιά. Σε αυτόν είχαν προκληθεί πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, αλλά και ένα κάταγμα στο κρανίο, τόσο μεγάλο, που ο εγκέφαλος του φαινόταν δια γυμνού οφθαλμού.

Και οι δύο δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες, αφού οι τοξικολογικές εξετάσεις βγήκαν καθαρές.

Τα σώματα των δύο άτυχων ανδρών είχαν καεί σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσαν να ταυτοποιηθούν οπτικά και έτσι για την αναγνώριση τους χρειάστηκαν να ταυτοποιηθούν οδοντιατρικά αρχεία των δύο ανδρών.

[Πηγή: LA Times, The Hollywood Reporter (1), (2)]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr