Διέρρευσαν επίσημες φωτογραφίες του Audi Crossover Coupe Concept, δείχνει στοιχεία από το νέο ΤΤ

Σχετικά άρθρα

audi_allroad_shooting_brake_concept_1

Αυτό είναι το Audi crossover coupe concept, με τις επίσημες φωτογραφίες του να διαρρέουν πριν λίγο, με την επίσημη παρουσίαση του στην έκθεση του Detroit την ερχόμενη εβδομάδα.

Από τις teaser που μας είχε δείξει ένα μήνα πριν ξέραμε ότι μέσα από αυτό η Audi θέλει να μας δώσει μία μικρή πρόγευση για την μελλοντική σχεδιαστική της ταυτότητα. Ενώ τότε η γερμανική εταιρία δεν είχε αναφέρει τίποτα για έκδοση παραγωγής, εξετάζοντας αυτές τις φωτογραφίες φαίνεται αρκετά πιθανό ότι πρόκειται για κάποιο μοντέλο πολύ κοντά στη παραγωγή.

audi_allroad_shooting_brake_concept_4

Η Audi δηλώνει ότι το concept “συνδυάζει μια σειρά από οπτικά στοιχεία των μελλοντικών μοντέλων με τα τυπικά allroad στοιχεία και Shooting Brake στυλ”. Πέρα από αυτό είναι αρκετά πιθανό να μας δείχνει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το επόμενο ΤΤ, καθώς ξεχωρίζει η προεξέχουσα γρίλια, που έχει εκατέρωθεν της τα νέα φωτιστικά σώματα και η χαμηλή οροφή.

Το concept έχει μήκος 4,2 μέτρα και φέρει τα σήματα e-tron που μεταφράζεται σε υβριδικό μηχανικό σύνολο. Άλλα highlights περιλαμβάνουν τα αλουμινένια προστατευτικά του κάτω μέρους του αμαξώματος και τις 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος.

audi_allroad_shooting_brake_concept_5

Το τετραθέσιο εσωτερικό είναι μινιμαλιστικό με ένα flat-bottom τιμόνι, κυκλικούς αεραγωγούς και την κεντρική κονσόλα να κλέβουν την παράσταση και το ολοκαίνουριο εσωτερικό, ίδιο με αυτό του ΤΤ που είδαμε λίγες μέρες πριν με το καινούριο ΜΜΙ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Smart Concept #5

Στην έκθεση του Πεκίνου, η Smart παρουσίασε το Concept #5, ένα μεγάλο πρωτότυπο SUV που εστιάζει σε εκτός δρόμου χρήση, έχοντας μεταξύ άλλων εκτός...

Skoda Vision Gran Turismo concept

Το δικό της Vision GT πρωτότυπο παρουσίασε η Skoda που και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Gran Turismo 7. Το πρωτότυπο αντλεί έμπνευση από το...

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...