Ο Ecclestone παραιτείται από επικεφαλής της Formula 1

Σχετικά άρθρα

 F1 Grand Prix Of Brazil - Previews

Πριν λίγη ώρα αναφέραμε τη νέα δικαστική διαμάχη του Bernie Ecclestone με την BayernLB και την πιθανότητα να απομακρυνθεί από επικεφαλής της Formula 1, αλλά δεν περιμέναμε τα νέα να έρθουν τόσο γρήγορα. Η Delta Topco Ltd, επικεφαλής της διαχείρισης του F1 Group μόλις ανακοίνωσε:

Μετά από συζητήσεις με το συμβούλιο ο κύριος Ecclestone πρότεινε να παραιτηθεί από την θέση του, μέχρι το τέλος των δικαστικών του υποθέσεων. Το συμβούλιο συμφώνησε, οπότε από αυτή τη στιγμή έχει παραδώσει τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά του.

Το συμβούλιο πιστεύει πως είναι στα καλύτερα συμφέροντα του αθλήματος και της επιχείρησης της F1, να συνεχίσει ο κύριος Ecclestone να διαχειρίζεται τα καθημερινά θέματα της επιχείρησης, αλλά υπό την διαρκή παρακολούθηση και τον έλεγχο του συμβουλίου. Ο κύριος Ecclestone συμφώνησε.

Τις τελικές εγκρίσεις και τις υπογραφές των σημαντικών συμβολαίων, καθώς και θεμάτων της επιχείρησης θα αναλάβουν ο πρόεδρος (του συμβουλίου) Peter Brabeck-Letmathe και ο αντιπρόεδρος Donald Mackenzie.

Ο κύριος Ecclestone μας διαβεβαίωσε πως είναι αθώος στις κατηγορίες που εκκρεμούν εναντίον του και θα συνεχίσει την υπεράσπιση της αθωότητάς του, στην ερχόμενη δική του τον Απρίλιο.

[Πηγή: Delta Topco]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...