Αυτό είναι το πόστερ του Fast & Furious 7;

Σχετικά άρθρα

fast and furious 7 poster

Αυτό υποτίθεται πως είναι το πόστερ της νέας ταινίας Fast & Furious 7, το οποίο ανέβηκε μέσω ενός προφίλ του Vin Diesel στο Twitter. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός δεν έχει επιβεβαιωθεί από το Twitter πως όντως είναι του Vin Diesel, αλλά το tweet γράφει:

Αληθινό ή όχι το πόστερ, η έβδομη ταινία Fast and Furious θα βγει στις αίθουσες στις 10 του Απρίλη του 2015, με τα Universal Studios να αποσύρει τον χαρακτήρα του Brian O’Conner που υποδυόταν ο Paul Walker ατά τη διάρκεια της ταινίας.

Το στούντιο, οι παραγωγοί και ο σεναριογράφος της ταινίας, Chris Morgan αποφάσισαν να μην σκοτώσουν τον Brian O’Conner κατά τη διάρκεια του Fast & Furious 7, αλλά να τον “συνταξιοδοτήσουν” ώστε η σειρά των ταινιών να συνεχιστεί, ακόμη και χωρίς έναν από τους κύριους χαρακτήρες της.

Οι φήμες θέλουν την εταιρία παραγωγής να ζητά από τον μικρό αδερφό του Paul Walker, τον 25-χρονο Cody Walker, να συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας, ώστε να γυριστούν οι σκηνές εκείνες που έχουν απομείνει, ώστε ο ρόλος του Brian O’Conner να βγει από τη ταινία.

[Πηγή: Vin Diesel Twitter]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα