Ο Niki Lauda βρέθηκε χθες στο Maranello

Σχετικά άρθρα

GP di Argentina

Ο Αυστριακός, τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, είχε συζήτηση με τον πρόεδρο της Scuderia, Luca Cordero di Montezemolo, για το μέλλον της Formula 1. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην ομάδα της Ferrari και εξακολουθούν να παραμένουν καλοί φίλοι, ακόμη και τώρα που εξυπηρετούν διαφορετικά συμφέροντα, αφού ο Lauda κατέχει τη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου της Mercedes AMG Petronas.

Λεπτομέρειες για τα όσα ειπώθηκαν, μια μέρα πριν την παρουσίαση του νέου μονοθέσιου της Ferrari, προφανώς δεν έγιναν γνωστές, αλλά είναι πολύ πιθανό το βασικό θέμα να ήταν το cost cap, το οποίο θα πρέπει να καθοριστεί τον ερχόμενο Ιούνιο και να τεθεί σε ισχύ από το 2015, αλλά και οι επόμενες κινήσεις των ομάδων ως προς τις αποφάσεις γύρω από το σπορ.

Ο Lauda, πριν αποχωρίσει από το Maranello, παραχώρησε μια μικρή συνέντευξη στην οποία μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν φέτος οι κατασκευαστές κινητήρων, αλλά και για το πως αισθάνεται ένας πιλότος Formula 1 πριν δει για πρώτη φορά το μονοθέσιο του. Βέβαια, ο πραγματιστής Lauda δεν παρέλειψε να μας πει, πως πιο σημαντική μέρα για τον οδηγό είναι αυτή του πρώτου τεστ και όχι η παρουσίαση.

http://www.youtube.com/watch?v=jJlUc2rqNPc

[Πηγή | Photo Copyrights: Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα