Teaser Video: Smart ForTwo 2015

Σχετικά άρθρα

smart teaser

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του Dieter Zetsche, προέδρου της Daimler κατά τη παρουσίαση της V-Class, έκανε την εμφάνισή του σε fast forward μια εικόνα του νέου Smart Fortwo.

Η τρίτη γενιά του ForTwo δανείζεται πολλά στοιχεία από το ForVision concept με τις φήμες να το θέλουν να έχει μήκος 2,69 μέτρα, 10 εκατοστά μακρύτερο από το μήκος της τωρινής γενιάς. Παρότι τις αυξημένες διαστάσεις, το ForTwo θα έχει κύκλο στροφής 7,5 μέτρων, 1,25 μέτρo μικρότερο από αυτόν της τωρινής γενιάς.

Η καμπίνα των επιβατών θα είναι μεγαλύτερη, εξοπλισμένη με πολύχρωμα διακοσμητικά, μεγάλο στροφόμετρο και μεγάλη οθόνη αφής. Επίσης θα συναντάμε χρωμιομένα διακοσμητικά, επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους και νέο σύστημα ελέγχου του κλιματισμού.

Τόσο το Fortwo όσο και το Forfour θα μοιράζονται την πλατφόρμα του Renault Twingo τρίτης γενιάς που θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης. Για το ForTwo, προς το παρόν ξέρουμε πως όπως και στις προηγούμενες γενιές, θα προσφέρεται είτε ως coupe, είτε ως cabriolet με υφασμάτινη οροφή. Κίνηση θα παίρνει από έναν ολοκαίνουριο τρικύλινδρο κινητήρα 0,9 λίτρων με άμεσο ψεκασμό εξελιγμένο από την Mercedes που θα αποδίδει 85 ατμοσφαιρικά ή 105 υπερτροφοδοτούμενα άλογα. Επίσης θα υπάρχει και ένα τρικύλινδρο diesel μοτέρ.

Σαφείς πληροφορίες για τα κιβώτια δεν έχουμε αλλά από ότι φαίνεται θα προσφέρεται ως extra και ένα επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη ενώ στα σκαριά ακούγεται πως είναι και μία αμιγώς ηλεκτρική, e-Drive, έκδοση με ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 65 kW (87 ίππων) και μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Το νέο ForTwo αναμένεται να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο στην έκθεση του Παρισιού, με τις εργασίες αναβάθμισης στο εργοστάσιο της Smart στη πόλη Hambach της Γαλλίας έχουν ξεκινήσει, ώστε αυτό να μπορεί να φιλοξενήσει τη κατασκευή της νέας γενιάς.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HoHDUSr__nU

[Πηγή: Mercedes-Benz Passion]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Η BMW i5 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η BMW i5 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...
Autoblog.gr