Perez: Ferrari και Renault θα φτάσουν τη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One Testing - Bahrain Test One - Day 3 - Sakhir, Bahrain

Οι περισσότερες συζητήσεις που γίνονται μέχρι στιγμής για τη νέα εποχή τής Formula 1 έχουν σαν βασικό θέμα τους νέους turbo V6 κινητήρες, είτε για την απόδοση τους είτε για την αξιοπιστία τους, με τον Mercedes-Benz PU106A Hybrid να έχει κερδίσει τα καλύτερα σχόλια και τον Renault Energy F1-2014 τα χειρότερα, τουλάχιστον στα δύο πρώτα χειμερινά τεστ, αν και ο Pastor Maldonado λέει ότι μπορεί να είναι ο καλύτερος κινητήρας.

Μία από τις ομάδες που χρησιμοποιεί κινητήρα τής Mercedes είναι η Force India, με τον Sergio Perez αναγνωρίζει έμμεσα την ανωτερότητα του γερμανικού κινητήρα, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι ο ανταγωνισμός με τις Ferrari και Renault θα είναι πολύ σκληρός στο άμεσο κιόλας μέλλον.

Νομίζω ότι οι άλλοι θα επιστρέψουν νωρίτερα από τον πρώτο αγώνα. Ο κινητήρας τής Mercedes λειτουργεί καλά, δείχνει αξιόπιστος. Όμως, τα πράγματα θ’ αλλάξουν. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και τους άλλους κατασκευαστές να επιστρέφουν και θα είναι πολύ σκληρή η μάχη για τις πρώτες και τις λίγο πιο πίσω θέσεις.

Ο 23χρονος οδηγός είναι ένας ακόμα που δεν τολμά να κάνει προβλέψεις σχετικά με την απόδοση των μονοθεσίων, επισημαίνοντας ότι βασικός στόχος είναι η σωστή προετοιμασία.

Δεν έχω βγάλει κάποιο συμπέρασμα ακόμα. Σίγουρα, κάνουμε καλή δουλειά πριν από τη Μελβούρνη, που είναι και ο στόχος. Θα δούμε τι μπορούμε πριν από το πρώτο αγώνα.

[Πηγή: AutoSport | Photo Copyrights: James Moy Photography/Force India]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα