Video: Το Project CARS δείχνει όλο και καλύτερο

Σχετικά άρθρα

Project CARS

Η Slightly Mad Studios, η εταιρία που αναπτύσσει το Project CARS, του νέου racing game το οποίο υπόσχεται πως θα προσφέρει τα καλύτερα γραφικά που έχεις δει ποτέ σε παιχνίδι, έδωσε ένα νέο video του παιχνιδιού.

Το videogame θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο μισό του 2014 και θα είναι διαθέσιμο σε PS4, Xbox One, Nintendo Wii U, Steam OS και PC, με τον παίκτη να μπορεί να ξεκινήσει μια νέα καριέρα ως οδηγός αγώνων, ξεκινώντας από τα kart ώστε να γίνει το επόμενο αστέρι των Le Mans, Open-Wheel, GT και αρκετών ακόμη πρωταθλημάτων.

Θα διαθέτει cloud κοινωνικό δίκτυο, στο οποίο ο παίκτης θα μπορεί να επικοινωνεί με τους φίλους του, συγκρίνοντας χρόνους και επιδόσεις, να ανταγωνίζονται μεταξύ τους αλλά και να μοιράζεται περιεχόμενο.

Το Project CARS αναπτύσσεται από περισσότερους από 80.000 fans των παιχνιδιών τέτοιου είδους, οι οποίοι ήδη έχουν δωρίσει το ποσό των 3,75 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη του! Μην ξεχάσεις να δεις το video σε σούπερ ποιότητα HD 1.440p!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...