Spy Videos: Smart ForTwo και SmartFour σε στατικές και παγωμένες συνθήκες

Σχετικά άρθρα

video camouflaged 2015 smart fortwo and forfour

Με την επίσημη παρουσίαση των Smart ForTwo και ForFour να απέχει κάτι περισσότερο από τρεις μήνες η γερμανική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα δύο βίντεο κατά τη διάρκεια εξέλιξης των προαναφερθέντων μοντέλων.

Τα πρωτότυπα, φυσικά, είναι βαριά καμουφλαρισμένα με το πρώτο βίντεο να δείχνει κάποια ForTwo να διενεργούν δοκιμές σε ψυχρές θερμοκρασίες στη Βόρεια Σουηδία, ενώ στο δεύτερο βλέπουμε στατικό το ForFour σε κάποια αποθήκη.

Όπως ξέρουμε, το ForTwo θα μοιράζεται το 70% των μηχανικών του μερών μαζί με το πρόσφατα παρουσιασμένο Renault Twingo, διατηρώντας τη πισωκίνηση/πισωμήχανη διάταξη, ενώ και το συνολικό του μήκος θα παραμείνει αυτούσιο με το σημερινό φτάνοντας τα 2.692 χλστ. σημαντικά μικρότερο από τα 3.581 χλστ του γαλλικού αδερφού.

Θα έχει κύκλο στροφής 7,5 μέτρων, 1,25 μέτρo μικρότερο από αυτόν της τωρινής γενιάς, με τη καμπίνα των επιβατών να είναι μεγαλύτερη, εξοπλισμένη με πολύχρωμα διακοσμητικά, μεγάλο στροφόμετρο και μεγάλη οθόνη αφής. Επίσης θα συναντάμε χρωμιομένα διακοσμητικά, επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους και νέο σύστημα ελέγχου του κλιματισμού. Θα προσφέρεται είτε ως coupe, είτε ως cabriolet με υφασμάτινη οροφή. Κίνηση θα παίρνει από τον ίδιο 0,9 TCe τρικύλινδρο κινητήρα που θα υπάρχει και στο Twingo απόδοσης 90 ίππων και 135 Nm ροπής, μαζί με τον ατμοσφαιρικό 1000άρη SCe με 70 ίππους και 91 Nm ροπή. Επίσης θα υπάρχει και ένα τρικύλινδρο diesel μοτέρ. Σαφείς πληροφορίες για τα κιβώτια δεν έχουμε αλλά από ότι φαίνεται θα προσφέρεται ως extra και ένα επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη ενώ στα σκαριά ακούγεται πως είναι και μία αμιγώς ηλεκτρική, e-Drive, έκδοση με ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 65 kW (87 ίππων) και μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Από την άλλη το νέο Forfour, το οποίο δεν θα προσφέρεται στις Η.Π.Α. λόγω υψηλού κόστους και θα έχει μήκος 3.505 χλστ., προσφέροντας τους μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους από οποιοδήποτε ανταγωνιστικό μοντέλο.

https://www.youtube.com/watch?v=MK7mIve8f5Y#t=15

[Πηγή: YouTube (1), (2)]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...

Η νέα BMW M5 σε δοκιμές στο Nurburgring

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της M5, με το αυτοκίνητο να είναι plug-in υβριδικό και να συνδυάζει τον 4,4-λίτρων V8...

Η ηλεκτρική Porsche Boxster σε δοκιμές

Η Porsche συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης και ανάπτυξης της νέας γενιάς της Boxster, με το αυτοκίνητο να κυκλοφορεί το 2025 μαζί με την Cayman....