Mercedes: Η Red Bull παραμένει το απόλυτο σημείο αναφοράς!

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Red-Bull-Racing

Τι κι αν οι χειμερινές δοκιμές έδειξαν ότι η Mercedes είναι η καλύτερα προετοιμασμένη ομάδα; Τι κι αν έκανε περίπατο στην Αυστραλία; Τι κι αν οι Γερμανοί έκαναν κατάληψη στην κορυφή σε FP1, FP2, FP3 και κατατακτήριες στη Μαλαισία; Το σημείο αναφοράς είναι η Red Bull Racing! Η τελευταία πρόταση δεν είναι δικιά μου, αλλά των ανθρώπων τής Mercedes!

Κι όμως, η γερμανική ομάδα δεν πιστεύει πως η αντίπαλός τους είναι αυτή τη στιγμή η ικανότερη ομάδα αυτή τη στιγμή στη Formula 1, με τον Nico Rosberg να μην εκπλήσσεται από την απόδοση της RBR στις κατατακτήριες.

Δε χρειάζεται να δώσουν προειδοποιητικά σήματα, ήδη τους περιμένουμε. Εξακολουθούν να είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς στο άθλημα και πιέζουν σαν τρελοί. Περιμένουμε να καλύψουν τη διαφορά.

Rosberg-Wolff

Και ο Toto Wolff, όμως, Εκτελεστικός Διευθυντής, πιστεύει πως η ομάδα τού Milton Keynes θα βελτιώνεται όλο και περισσότερο, κάτι που σημαίνει ότι η Mercedes -και οι άλλες ομάδες- δε θα πρέπει να πάρουν ούτε στιγμή το πόδι τους από το γκάζι τής ανάπτυξης.

Ξεχάσαμε γρήγορα ότι η Red Bull ήταν το σημείο αναφοράς τα τελευταία 4 χρόνια, συνεπώς αισθάνομαι μεγάλη τιμή που η ομάδα μας έχει αυτόν τον “τίτλο” μέχρι στιγμής. Δε θα πρέπει να έχουμε αυταπάτες: Έχουν κερδίσει 4 πρωταθλήματα στο παρελθόν. Είδαμε τι έγινε σήμερα στο βρεγμένο και θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε με τη βελτίωση του μονοθεσίου, για να μη μας προσπεράσουν.

Hamilton

Τη σημασία τής συνεχής εξέλιξης υπογράμμισε και ο Lewis Hamilton, που θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την pole position.

Νομίζω ότι το βασικό στο παιχνίδι είναι να πιέζουμε συνεχώς, προκειμένου να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε, τουλάχιστον στον ίδιο βαθμό με τους άλλους. Αλλά, είναι πάντα πιο εύκολο να πιάσεις κάποιον από το να μείνεις μπροστά.

Όταν οδηγείς, είναι πάντα πιο εύκολο να κυνηγήσεις κάποιον από το να είσαι μπροστά, και υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει και για τα περισσότερα πράγματα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και οι άλλοι πιέζουν πάρα πολύ σκληρά για να μειώσουν τη διαφορά, αλλά θα πρέπει να πιέζουμε το ίδιο για να την αυξήσουμε.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα