F1: Η επόμενη κίνηση του Ηaas, ο κινητήρας

Σχετικά άρθρα

NASCAR Sprint Media Tour - Day 1

Η νέα ομάδα της F1 για το 2015, η Haas Formula και ο ομώνυμος ιδιοκτήτης της Gene Haas, βάζουν ως επόμενο στόχο τον κινητήρα που θα φορά η ομάδα τους στα μονοθέσιά της.

Η επιθυμία του Haas είναι η επιστροφή της Ford μέσω της Cosworth, όμως δεν αποκλείει και τους υπάρχοντες κατασκευαστές κινητήρων.

Για να δούμε τι δήλωσε ο Haas:

Υπάρχουν μόνο τρεις κατασκευαστές κινητήρων η Renault, η Mercedes και η Ferrari. Του χρόνου θα υπάρχει και η Honda, αλλά αυτή δε θα είναι διαθέσιμη. Έχουμε συζητήσει με τη Mercedes και τη Ferrari, αλλά σε φιλολογικό επίπεδο πάντα, καθώς δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα ακόμα. Υποθέτω, ότι αυτή θα είναι η επόμενή μας κίνηση.

Η FIA (όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας) εξετάζει και την συμμετοχή μίας ομάδας με όνομα Forza Rossa, η οποία φαίνεται να είναι υπό την καθοδήγηση του γνωστού σε όλους μας από την HRT, Colin Kolles. O Colin Kolles φαίνεται ότι έχει βρει κεφάλαια από τη Ρουμανία τα οποία είναι ικανά να δημιουργήσουν και να συντηρήσουν μία ομάδα F1.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...