Red Bull: Η Mercedes ξέρει που μπορεί να βάλει το τριάκτινο αστέρι της…

Σχετικά άρθρα

red-bull-spy-header-071113

Ξεφεύγει πλέον η κόντρα Red Bull-Mercedes. Η Αυστριακή ομάδα έχασε την έφεση για τον αποκλεισμό του Daniel Ricciardo στον αγώνα της Αυστραλίας, εξαιτίας παράβασης στη μέγιστη επιτρεπόμενη ροή καυσίμου, όμως η Mercedes δεν έμεινε εκεί. Στην ακροαματική διαδικασία που προηγήθηκε, οι πρωτοπόροι του φετινού πρωταθλήματος ζήτησαν, εκτός από το μηδενισμό, την απαγόρευση συμμετοχής σε τρεις αγώνες για τη Red Bull.

Πέρα από το γεγονός πως οι μνήμες από το παράνομο τεστ Mercedes-Pirelli είναι ακόμα νωπές, όπως και η “τιμωρία” της Γερμανικής ομάδας, η Mercedes αποφάσισε να κινηθεί μέσω του μη εκτελεστικού προέδρου της, Niki Lauda, ο οποίος προσέφερε ένα σοκολατένιο κέικ ως ένδειξη ειρήνης. Όπως ήταν φυσικό, στον Helmut Marko δεν άρεσε αυτό.

Νομίζει πως όλα είναι εντάξει επειδή μας έφερε μια τούρτα. Νομίζω ότι την επόμενη φορά που θα θέλει να φάει ζυμαρικά μαζί μας, θα πρέπει να φοράει αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Η Red Bull δεν τοποθετήθηκε επίσημα απέναντι στη στάση της Mercedes, όμως έδωσε μια αρκετά ηχηρή απάντηση μέσω της διαδικτυακής στήλης Red Bull Spy, που φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα της. Ο κατάσκοπος του Milton Keynes έγραψε χαρακτηριστικά:

Η μεγάλη είδηση που επεξεργαζόμαστε, είναι ότι οι παιχνιδιάρικοι κατεργάρηδες της Merc αποφάσισαν να φυτρώσουν εκεί που δεν τους σπέρνουν, στην έφεσή μας, και ζήτησαν να μας επιβληθεί απαγόρευση τριών αγώνων. Υπήρξε έντονη απέχθεια από τους ανθρώπους της ομάδας μας, αλλά αποφάσισαν να δείξουν ανώτεροι και να μην σχολιάσουν – αλλά εδώ στην πρώτη γραμμή, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λέμε στους συναδέλφους μας στο διπλανό γκαράζ, που μπορούν να βάλουν το τριάκτινο αστέρι.

Στην πραγματικότητα αυτό είναι αρκετά καθησυχαστικό. Αυτό σημαίνει πως φτάνουμε αρκετά κοντά, ώστε να τους ταρακουνήσουμε και να τους κάνουμε να ιδρώνουν λίγο.

Λέτε να υπάρξει αντίστοιχη απάντηση κι από τη Mercedes;

[Photo Copyrights: Red Bull]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...