Μια πράσινη Lamborghini Huracan πιάστηκε να κυκλοφορεί στην Ισπανία

Σχετικά άρθρα

lamborghini-huracan-lp610 in spain

Μπορεί οι παραδόσεις της Huracan να μην έχουν ξεκινήσει, αλλά ο νέος ταύρος της Lamborghini πιάστηκε να κυκλοφορεί στους δρόμους της ισπανικής πόλης Marbella.

Το ιταλικό αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο περλέ Verde Mantis πράσινο χρώμα, και μπορώ να πω ότι της πάει τρελά.

Το αυτοκίνητο μπορεί να θεωρηθεί ήδη εξαιρετικά επιτυχημένο, καθώς η Ιταλική εταιρία έκανε γνωστό τη προηγούμενη εβδομάδα πως έχει δεχτεί περισσότερες από 1.500 παραγγελίες για το νέο της supercar που αντικαθιστά την Gallardo, δύο περίπου μήνες μετά την ανακοίνωσησ ότι ήδη 700 άνθρωποι της είχαν παραγγείλει μια Huracan.

lamborghini-huracan-lp610 in spain

Το νέο της supercar που αντικαθιστά την Gallardo μηχανικά εξοπλίζεται με τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα της Gallardo, που φορά νέο σύστημα άμεσο και έμμεσου συστήματος ψεκασμού “Iniezione Diretta Stratificata” (IDS), ο οποίος δυνάμωσε και αποδίδει 610 άλογα στις 8.250 σ.α.λ με 560 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ.

Ο κινητήρας πληροί τα στάνταρ του Euro 6 και συνδυάζεται με το νέο 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Lamborghini Doppia Frizione (LDF) με τρία προγράμματα λειτουργίας Strada, Sport και Corsa, το οποίο στέλνει τη κίνηση σε όλους τους τροχούς μέσω του πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος τετρακίνησης.

lamborghini-huracan-lp610 in spain

Ζυγίζει 1.422 κιλά και τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,2 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 9,9 δευτερόλεπτα ενώ έχει τελική ταχύτητα 325 χλμ/ώρα. Έχει αναλογία 2,33 κιλών/ίππο με την Lamborghini να εξοπλίζει την Huracán με σύστημα Start/Stop βοηθώντας τη να έχει μέση κατανάλωση 12,5 λίτρων/100 χλμ και 290 γρ/χλμ εκπομπές CO2.

Η παραγωγή της έχει ήδη ξεκινήσει και τεχνικές λεπτομέρειες γι’αυτή μπορείς να διαβάσεις εδώ, μπορείς να δεις ένα υπέροχο τεχνικό video εδώ, ενώ περισσότερα στοιχεία μπορείς να βρεις εδώ.

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...

Lamborghini Huracan STJ: The Last Dance

Η Lamborghini παρουσίασε σήμερα την Huracan STJ, με την ειδική αυτή έκδοση να βάζει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το μοντέλο, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014,...

13χρονος κατέστρεψε μια Lamborghini Huracan

Το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαρτίου, μια Lamborghini Huracan Evo κατέληξε σε ένα χαντάκι στο Βανκούβερ και σύμφωνα με την αστυνομία ο οδηγός ήταν...