Ο ρυθμός μας είναι κακός, παραδέχεται ο Button

Σχετικά άρθρα

Jenson Button on track.

Πριν από το Κινεζικό Grand Prix, η McLaren ήθελε μία καλή εμφάνιση στη Σαγκάη, για να μπορέσει να μετριάσει τη διπλή εγκατάλειψη και τη μηδενική συγκομιδή βαθμών στο Μπαχρέιν. Ωστόσο, η βρετανική ομάδα παράμεινε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στους 43 βαθμούς, μόνο που αυτή τη φορά υπεύθυνη ήταν η απόδοση της MP4-29 και όχι η αξιοπιστία.

Η εμφάνιση στο προηγούμενο Grand Prix μπορεί να χαρακτηριστεί χωρίς δυσκολία απογοητευτική, καθώς οι Jenson Button και Kevin Magnussen ολοκλήρωσαν τον αγώνα στην 11η και 13η θέση, αντίστοιχα, δεχόμενοι μάλιστα γύρο από τον Lewis Hamilton. Ο Button, σε αντίθεση με όσα είπε μετά από το Μπαχρέιν, παραδέχεται ότι το μονοθέσιό του δεν είχε τον ρυθμό που είχε στην Κίνα, κάτι που σημαίνει ότι η σημασία των αναβαθμίσεων έχει αυξηθεί.

Έχουμε κάποιες βελτιώσεις που θα έρθουν, αλλά ήμασταν πολύ πιο πίσω στην Κίνα απ’ ό,τι στον τελευταίο αγώνα. Απλά δεν είμαστε γρήγοροι και δεν ξέρω τι πραγματικά κάνουμε. Η Κίνα ήταν απογοητευτική για όλη την ομάδα. Όταν όλοι δουλεύουν σκληρά κι έχεις ένα τόσο άσχημο αποτέλεσμα, είναι σκληρό, ειδικά για τα παιδιά στο εργοστάσιο. Ελπίζω ότι μπορούν να παραμείνουν θετική και να συνεχίζουν να βελτιώνουν το μονοθέσιο, γιατί αυτό που έχουμε δεν είναι αρκετό.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τα ελαστικά να δουλέψουν. Αν γνωρίζαμε το πρόβλημα με τα ελαστικά, θα το είχαμε λύσει. Έτσι, ελπίζω ότι θα έχουμε κάποιες περισσότερες πληροφορίες στην Ισπανία.

Η Ισπανία είναι ένας αγώνας που παραδοσιακά όλες οι ομάδες έχουν νέα εξαρτήματα για τα μονοθέσιά τους, ελπίζοντας να βελτιωθεί η απόδοση και η ανταγωνιστικότητά τους. Αυτό θα συμβεί και φέτος, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο οι αναβαθμίσεις θα δουλέψουν για τις ομάδες.

[Πηγή: ESPN F1 | Photo Copyrights: LAT Photographic/McLaren]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr