Έτοιμος να κερδίσει και στη Βαρκελώνη είναι ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

1035729259-4434121742014

Παρότι η εγκατάλειψη του στην Αυστραλία, έχει στερήσει από το Lewis Hamilton την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα οδηγών, ο ίδιος γνωρίζει πως έχει στη διάθεσή του το καλύτερο μονοθέσιο στο grid και δεν σκοπεύει να σταματήσει να κερδίζει. Ο teammate του Βρετανού στη Mercedes, Nico Rosberg, θέλει να παραμείνει στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και ο μή εκτελεστικός Πρόεδρος της ομάδας, Niki Lauda, περιμένει πως ο Γερμανός θα γίνει πιο ανταγωνιστικός στους επόμενους αγώνες.

Όμως, στο Rosberg δεν αρκεί μια δεύτερη θέση για να κρατήσει την πρωτοπορία στη βαθμολογία, αφού αν ο Hamilton κερδίσει στη Βαρκελώνη, πλέον θα οδηγεί εκείνος το πρωτάθλημα. Ο Lewis είναι φέτος ο πιο πλούσιος Βρετανός αθλητής στον κόσμο, ενώ έσπασε ένα προσωπικό ρεκόρ στην Κίνα, παίρνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Formula 1 τρεις συνεχόμενες καρό σημαίες και τώρα σκοπεύει να πάρει και την πρώτη του νίκη στο circuit de Catalunya.

Ήταν καλό να έχουμε ένα διάλειμμα ανάμεσα στους αγώνες και για εμάς τους οδηγούς, αλλά και για την ομάδα στην οποία όλοι εργάζονται σκληρά για τόσες πολλές εβδομάδες.

Μετά από τρία εξαιρετικά Σαββατοκύριακα σε Μαλαισία, Μπαχρέιν και Κίνα, είμαι προφανώς πρόθυμος να κερδίσω στον επόμενο αγώνα και να συνεχίσω με την ίδια ορμή στο επόμενο σκέλος της σεζόν.

Η Βαρκελώνη είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να έχουμε τον πρώτο ευρωπαϊκό γύρο στο καλεντάρι. Είναι μια πίστα που όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά, αν και αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου στη Formula 1, που θα αγωνιστώ εκεί χωρίς να έχω κάνει δοκιμές κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

497758863-1910132042014

Ο Hamilton γνωρίζει πως έχει το μονοθέσιο και την ικανότητα για να κερδίσει στην Ισπανία φέτος, ξέρει όμως πως θα πρέπει να ξεπεράσει τον τοπικό ήρωα, Fernando Alonso, για να το κάνει αυτό. Τον Ισπανό θα “σπρώχνουν” χιλιάδες συμπατριωτών του και ο ίδιος έχει πολύ καλή προϊστορία στη συγκεκριμένη πίστα, με το Hamilton να δηλώνει έτοιμος για την πρώτη του νίκη σε αυτό το Grand Prix.

Τα Ισπανικά πλήθη είναι πραγματικά παθιασμένα με τους αγώνες. Είναι υπέροχο να βλέπουμε τόσους πολλούς ανθρώπους στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Δεν έχω κερδίσει ποτέ στη Βαρκελώνη, αλλά είμαι σε καλή θέση τώρα και ελπίζω πως αυτό θα γίνει φέτος, αν και είναι σαφές ποιος θα είναι ο αγαπημένος των οπαδών! Η πίστα είναι φανταστική, το αυτοκίνητό μας πολύ καλό μέχρι στιγμής και πραγματικά ανυπομονώ για έναν καλό αγώνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα