Θέλουμε πίσω τον Brawn, λέει ο Wolff

Σχετικά άρθρα

Brawn-Wolff

Ένα από τα καλύτερα μυαλά λείπει από τη φετινή Formula 1. Ο λόγος, φυσικά, για τον Ross Brawn, που αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Mercedes AMG στο τέλος τού 2013. Ο Βρετανός δεν εργάζεται για λογαριασμό κάποιας ομάδας (υπάρχουν φήμες για επαφές με τη Ferrari για μελλοντική συνεργασία, αλλά το έχει διαψεύσει ο ίδιος) απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης, ενώ βλέπει την πρώην του ομάδα να κάνει περίπατο στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς.

Ο Toto Wolff είναι πλέον ο επί κεφαλής τής ομάδας, ως Εκτελεστικός Διευθυντής και μέτοχος κατά 30%, όμως ο Αυστριακός θέλει να ξαναδεί τον Brawn στο Brackley, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις ικανότητες του 59χρονου.

Ο Ross Brawn συνειδητοποίησε το 2012 ότι δε γινόταν κάτι καλύτερο. Τότε, άρχισε να προσλαμβάνει κάποια νέα άτομα σε θέσεις-κλειδιά τού οργανισμού. Αν υπάρχει μια έντονη κατάσταση σ’ έναν αγώνα, προσπαθώ να φανταστώ πώς θα το έκανε ο Ross. Αν χρειαστεί, τον παίρνω τηλέφωνο, αλλά μπορώ να δω ότι μας λείπει η ηρεμία και η εμπειρία τού Ross σε “καυτούς” αγώνες ή σ’ ένα “καυτό” πρωτάθλημα.

Μιλάω τακτικά με τον Ross, και προσπαθούμε να τον έχουμε μαζί μας σε κάποιον αγώνα για να ρίξει μια ματιά στην ομάδα. Ήταν τόσο σημαντικός ο ρόλος του στο να χτίζει τη βάση και θα θέτει σ’ εφαρμογή ορισμένες δομές, και θα θέλαμε να είναι μέρος αυτής τής ομάδες και να δει τι γίνεται φέτος. Θα έρθει τελικά· το έχει υποσχεθεί.

Προφανώς, ο Wolff εννοεί ότι θα βρεθεί στο box τής Mercedes για έναν αγώνα, και όχι ολοκληρωτική επιστροφή στην ομάδα. Σίγουρα, ο Brawn έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα που παρουσιάζει φέτος η γερμανική ομάδα, έχοντας οργανώσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους τεχνικούς, στις θέσεις που υπήρχε ανάγκη.

ΠηγήTelegraph

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...