Η Lexus παρουσίασε το IS 25 Aniversario στο Madrid Auto Show

Σχετικά άρθρα

Lexus IS 25 Aniversario 1

Η Lexus γιορτάζει την 25η επέτειο της, παρουσιάζοντας ένα ειδικό IS στο MadridAutoShow.

Lexus IS 25 Aniversario 3

Το Lexus IS 25 Aniversario όπως ονομάζεται, θα πωληθεί αποκλειστικά στην Ισπανία ενώ η παραγωγή του, έχει περιοριστεί συμβολικά στα 25 κομμάτια. Το μοντέλο φοράει το όμορφο bodykit της Toyota Racing Development (TRD) μαζί με ανθρακονημάτινο καπό, οροφή και αεροτομή. Εξοπλίζεται επίσης με εξάτμιση της TRD, με τετραπλές απολήξεις στο πίσω μέρος ενώ πατάει σε ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών F SPORT με ελαστικά 225/35 εμπρός και 255/30 πίσω. Τέλος, το IS 25 Aniversario, διαθέτει φρένα της Brembo που αποτελούνται (για τον εμπρός άξονα) από αεριζόμενους δίσκους και 6-πίστονες δαγκάνες.

Lexus IS 25 Aniversario 2

Περνώντας στο εσωτερικό, βλέπουμε πως τα καθίσματα έχουν επενδυθεί με δέρμα ενώ υπάρχει, έχει τοποθετηθεί ένα κόκκινο startbuttonτης TRD και ένα ταμπελάκι με τον αύξον αριθμό του αυτοκινήτου.

Lexus IS 25 Aniversario 4

Η Lexus Ισπανίας, λέει πως θα προσφέρει ένα παρεμφερές kit για αυτούς που ήδη έχουν αποκτήσει ένα IS, έναντι 10.000 ευρώ (περίπου).

ΠηγήAutonocion

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...