Horner: Ο Vettel δεν τα παρατάει ποτέ

Σχετικά άρθρα

Australian F1 Grand Prix - Practice

Το Grand Prix του Μονακό ξεκίνησε με βελτιωμένη εμφάνιση από πλευράς Sebastian Vettel, όμως για μια ακόμη φορά τα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους. Έτσι, στις κατατακτήριες βρέθηκε να παλεύει με πρόβλημα στο ERS και την Κυριακή του αγώνα να εγκαταλείπει πολύ νωρίς με θέμα στο turbo του power unit της Renault, χάνοντας ένα σίγουρο τερματισμό στο βάθρο.

Ο επικεφαλής της ομάδας της Red Bull, Christian Horner, ξέρει πως ο πιλότος του είναι απογοητευμένος από τις ατυχίες, αλλά και την αδυναμία της ομάδας να κερδίσει, δηλώνοντας πως δεν θα ανήκει στα φαβορί για τους ερχόμενους αγώνες. Χαρακτηριστικό ήταν και το team-radio μετά την έξοδο του πρωταθλητή από τα pit, στο δρόμο προς την οριστική εγκατάλειψη.

https://www.youtube.com/watch?v=7ZU7x2Bxe40

Παρά τα προβλήματα, ο Horner επιμένει πως ο Vettel δεν θα πετάξει τη χρονιά, αφού είναι στον χαρακτήρα του να μην τα παρατάει ποτέ.

Δεν έχει κάνει κάτι λάθος και είναι αρκετά έξυπνος για να το γνωρίζει αυτό, έτσι, όπως και κάθε αθλητής, πρόκειται να είναι απογοητευμένος όταν τα πράγματα πάνε στραβά.

Έχοντας χρόνο να πάρει μια ανάσα και σκεφτεί, θα συνεχίσει να δουλεύει μακριά από αυτά (τα προβλήματα). Είναι η φύση του τέτοια και το ποιος είναι, που δεν τα παρατάει ποτέ, αλλά βάζει το κεφάλι κάτω και συνεχίζει να δουλεύει όλο και πιο σκληρά.

Με τους ανθρώπους της Renault να έχουν δηλώσει πως το PU θα είναι κοντά στο 100 τοις εκατό των δυνατοτήτων του στον Κανδά, ο Horner βλέπει τον αγώνα στο Circuit Gilles Villeneuve ως την καλύτερη ευκαιρία για να υπολογίσει εάν και κατά πόσο η Red Bull έχει κλείσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Mercedes.

Το Μόντρεαλ πρόκειται να είναι ένας δύσκολος αγώνας για εμάς και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάμε εκεί. Προφανώς, η Renault εργάζεται σκληρά στο παρασκήνιο.

Πηγαίνουμε από το ένα άκρο στο άλλο. Στο Μονακό όλα είναι σχετικά με το χειρισμό (του μονοθεσίου) και στον επόμενο αγώνα θα είναι κατά κύριο λόγο με την απόδοση στις ευθείες. Γι ‘αυτό, πρόκειται να είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα πάμε ενάντια στις ομάδες με κινητήρα Mercedes.

Είμαστε σαφώς η δεύτερη πιο γρήγορη ομάδα αυτή τη στιγμή και κλείνουμε το κενό από τη Mercedes. Τίποτα λιγότερο από δέσμευση, σκληρή δουλειά και έξυπνο σχεδιασμό, δεν πρόκειται να κλείσει αυτή τη διαφορά.

F1 Grand Prix of Monaco - Practice

Όσο για τη μάχη HamiltonRosberg, για την οποία δέχονται ερωτήσεις άπαντες στο χώρο της Formula 1, ο Christian Horner δηλώνει ανακουφισμένος που αυτή τη φορά δεν βρίσκεται η ομάδα του στη συγκεκριμένη θέση. Εξάλλου, το δίδυμο των περασμένων χρόνων με τους Vettel και Webber, δεν είχε και την καλύτερη σχέση.

Είναι μέρος του αθλητισμού. Είμαι απλά ανακουφισμένος που δεν είμαστε εμείς (σε αυτή τη θέση) για μια φορά.

Κάθε ομάδα θα ασχοληθεί με τα θέματα της όπως πιστεύει εκείνη πως είναι καλύτερα και υποθέτω ότι και η Mercedes θα το αντιμετωπίσει όπως θέλει.

Είναι η φύση του αθλητισμού έτσι, ώστε όταν έχεις ανταγωνιστικούς αθλητές που αγωνίζονται μεταξύ τους, η λέξη “ομόσταυλος” είναι μια πλάνη.

[Photo Copyrights: Robert Gianflone/Andrew Hone/Getty Images/Red Bull]

ΠηγήESPNF1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα