Η Lexus θα αναγεννήσει το όνομα SC, με την έκδοση παραγωγής του LF-LC concept το 2017

Σχετικά άρθρα

Lexus LF-LC Blue Concept

Μπορεί το όνομα SC από τη γκάμα της Lexus να έχει “πεθάνει” εδώ και 4 χρόνια, αλλά τελευταίες αναφορές προερχόμενες από την Αυστραλία, λένε ότι το συγκεκριμένο λογότυπο θα κοσμεί ξανά μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας από το 2017.

Θα αποτελεί ουσιαστικά την έκδοση παραγωγής του LF-LC concept, που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Detroit το 2011, ενώ για κάποιους θεωρείται και ο απόγονος του LFA. Το αυστραλιανό μέσο αναφέρει ότι ένα μοντέλο από πηλό κλίμακας 1:1, θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του χρόνου, με την έκδοση παραγωγής να διαθέτει carbon και αλουμινένιο σώμα, ενώ θα διαθέτει ένα απίστευτα όμορφο σχεδιασμό.

Lexus LF-LC Concept (6)

Θα έχει επιδόσεις πολύ ανώτερες από το RC-F , και μηχανικά θα διαθέτει τον 5,0-λιτρο V8 του RC F αλλά με 482 άλογα, ενώ η υβριδκή έκδοση θα αποδίδει 506 άλογα και θα συνδυάζεται με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Αναμένουμε με ενδιαφέρον νεότερες πληροφορίες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...