Το αφεντικό της Alfa Romeo υπαινίσσεται ισχυρότερη έκδοση της 4C

Σχετικά άρθρα

2014-alfa-romeo-4c-front-right-view

Με τις τελευταίες δηλώσεις του, το αφεντικό της Alfa Romeo, Harald Wester, άφησε να εννοηθεί πως η εταιρία, μπορεί να προσφέρει μία ισχυρότερη έκδοση της 4C.

Η ακαμψία του chassis είναι πολύ υψηλή. Η πρώτη βελτίωση, θα ήταν τα φρένα.

Είπε ο Wester σαν να υποδεικνύει το πού θα χρειαστεί ενίσχυση η ισχυρότερη Alfa Romeo 4C και πού όχι. Ένας τομέας που δεν πρόκειται να υποστεί αλλαγές πάντως, είναι το κιβώτιο. Μιλώντας για την προοπτική εξοπλισμού της 4C με χειροκίνητο κιβώτιο, ο Wester ανέφερε:

Χαλάει ολόκληρη την αρχιτεκτονική και θα κατέστρεφε το μονοκόκ.

Τέλος, χωρίς φυσικά να αναφέρει κάποιο νούμερο, ούτε καν την ευρύτερη περιοχή, όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για τον κινητήρα, ανέφερε πως ο υπερτροφοδοτούμενος, τετρακύλινδρος κινητήρας των 1.75 λίτρων είναι “στα 136 άλογα στο λίτρο, οπότε υπάρχει περιθώριο”. Πρόθεση λοιπόν υπάρχει. Μένει να δούμε το αν θα πάρει το πράσινο φως και από εκεί και πέρα, το πότε θα μάθουμε κάτι οριστικό.

ΠηγήCar & Driver

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...