Μια Murcielago γίνεται σμπαράλια κατά τη διάρκεια κόντρας

Σχετικά άρθρα

lambo crash (2)

Ένας παράνομος αγώνας μεταξύ αρκετών Ferrari και μιας Lamborghini Murcielago κάπου στις Autobahn της Γερμανίας, ήταν η αιτία δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ο οδηγός της Lamborghini έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε σε ένα ανάχωμα, με το ιταλικό supercar να απογειώνεται και να πέφτει με βία ξανά στην άσφαλτο. Αμέσως τυλίχθηκε στις φλόγες, με τους δύο επιβαίνοντες της (αντρόγυνο) να χάνουν τη ζωή τους, αφήνοντας πίσω ένα παιδί.

lambo crash (1)

Καταλαβαίνεις λοιπόν γιατί οι κόντρες σε δημόσιο δρόμο δεν είναι μόνο παράνομες, αλλά και φρικτές. Άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους, αφήνοντας πίσω τους αγαπημένους τους. Μην το κάνεις, μπορείς.

Πηγή7aktuell

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...