Δημοπρατούνται τα περιουσιακά στοιχεία της Spyker λόγω φορολογικών οφειλών

Σχετικά άρθρα

Spyker auction / Troostwijk Auctions

Τι και αν η Spyker έχει ανακοινώσει ότι η παραγωγή της B6 Venator θα ξεκινήσει μέσα στο έτος, τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να ταλανίζουν την μικρή ολλανδική εταιρία.

Σύμφωνα με τελευταίες αναφορές από την χώρα της τουλίπας ένα “μεγάλο μέρος” των περιουσιακών στοιχείων της Spyker είναι προς εκποίησή ώστε να γίνει ο κατάλληλος διακανονισμός για τις φορολογικές οφειλές της εταιρίας.

Οι λεπτομέρειες είναι περιορισμένες, αλλά ο οίκος δημοπρασιών Troostwijk φιλοξενεί μια δημοπρασία αποκλειστικά με τα πολυτελή σπορ αυτοκίνητα, τα οχήματα δοκιμής, τα πρωτότυπα, τα διάφορα αγωνιστικά αυτοκίνητα και 85 V8 κινητήρες της Audi. Το viewing των θεμάτων προς δημοπράτηση θα γίνει στις 25 του μήνα στα κεντρικά γραφεία της Spyker, με τη δημοπρασία να πραγματοποιείται στις 28 Ιουλίου.

Spyker auction / Troostwijk Auctions

Η εταιρεία αρνήθηκε να αναφέρει όλα τα στοιχεία που είναι προς πώληση, αλλά οι εικόνες δείχνουν μεταξύ άλλων αγωνιστικά αυτοκίνητα, ένα C8 Aileron, ένα C8 Aileron Spyder, ένα C12 Zagato και το Peking-to-Paris concept.

Μιλώντας στο αδερφό ολλανδικό Autoblog, ένας εκπρόσωπος της Spyker ανέφερε ότι έχουν ένα χρέος με τις φορολογικές αρχές και είναι αρκετά μεγάλο, με την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων να είναι αναπόφευκτα.

Ωστόσο, CEO της Spyker, Victor Muller, δήλωσε ότι το θέμα έχει επιλυθεί και η δημοπρασία δεν θα πραγματοποιηθεί, με την Troostwijk Auctions να δηλώνει πως η δημοπρασία δεν έχει ακυρωθεί και θα προχωρήσει όπως έχει προγραμματιστεί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί μια υπερσπάνια Spyker C8 Laviolette LM85 του 2009

Μπορεί η Spyker να βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και να έχει πτωχεύσει, παρά την τελευταία προσπάθεια των Ρώσων, αλλά τουλάχιστον έχει βγάλει μερικά...

Πωλείται ένα σπάνιο ποδήλατο τιτανίου της Spyker

Το Δεκέμβριο του 2009 η Spyker και η Koga, ένας διάσημος κατασκευαστής ποδηλάτων κορυφαίας ποιότητας, παρουσίασαν το Aeroblade, ήτοι ένα ειδικά κατασκευασμένο ποδήλατο με...

H Spyker επιστρέφει το 2022 με την παραγωγή τριών μοντέλων

Διαβάζοντας τον τίτλο είναι σχεδόν σίγουρο ότι αναρωτιέσαι "πάλι;", αφού έχουμε χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχει πτωχεύσει και "ξαναζωντανέψει" η Spyker τα τελευταία...