Magnussen: Ελπίζω να μείνει ο Button, μου έχει μάθει πολλά

Σχετικά άρθρα

Magnussen-Button

Άγνωστο παραμένει το μέλλον τού Jenson Button. Το συμβόλαιο τού Βρετανού ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου και ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από τη McLaren, παρά μόνο η πίεση από τον Ron Dennis και η “απάντηση” από τον 34χρονο. Ποια είναι, όμως, η γνώμη του Kevin Magnussen; Να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται για λογαριασμό τής McLaren.

Ο ίδιος αιτιολογεί αυτή άποψη, λέγοντας ότι έχει μάθει πολλά από τον Πρωταθλητή τού 2009. Βέβαια, κάποιος… πιο πονηρεμένος από εμένα θα έλεγε ότι ο Button είναι πιο εύκολος αντίπαλος για τον μικρό σε σχέση με τον αντικαταστάτη του, αν υπάρξει, (η McLaren χρειάζεται έναν ταχύτερο οδηγό), αλλά ας δούμε τι λέει ο νεαρός Δανός.

Σαν πρωτάρης, το να έχω κάποιον σαν τον Jenson δίπλα μου, με όλη του την εμπειρία, την ταχύτητα και το ταλέντο του, είναι σπουδαίο. Έχω μάθει πολλά από αυτόν κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό, γιατί είναι ένας πολύ ολοκληρωμένος οδηγός. Είναι πολύ καλός σε ό,τι έχει να κάνει ως οδηγός στη Formula 1. Υπήρχαν πράγματα που έμαθα απ’ ό,τι κι αν κάνει, κάτι που είναι εξαιρετικό.

Είμαστε team-mates, κι έχουμε μια πολύ φυσιολογική και υγιή σχέση. Δεν είναι ο μέντοράς μου, ο δάσκαλός μου ή κάτι τέτοιο· είναι ο team-mate μου. Δεν έχει καμία ευθύνη για ‘μένα. Το μόνο που κάνει είναι να πιέζει και να κάνει ότι μπορεί για την ομάδα, κι εγώ έχω μάθει από αυτό.

Μετά από 11 αγώνες, ο 21χρονος βρίσκεται στην 10η θέση τής βαθμολογίας, με 37 βαθμούς, 23 λιγότερους από τον 8ο Button.

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr