Ο Grosjean δεν υπολογίζει τα συναισθήματα για το μέλλον του

Σχετικά άρθρα

Romain Grosjean

Η Lotus έχει ήδη ανακοινώσει ότι υπάρχει επέκταση της συμφωνίας με τον Pastor Maldonado και για το 2015, ωστόσο η ομάδα τού Enstone θα πρέπει να κάνει ακόμα μία ανακοίνωση για τον team-mate τού Βενεζουελάνου· είτε αυτός είναι ο Romain Grosjean είτε κάποιος άλλος. Το συμβόλαιο του Γάλλου ολοκληρώνεται στο τέλος τής φετινής σεζόν και σίγουρα δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος με την φετινή απόδοση του μονοθεσίου του.

Ο 28χρονος οδηγός έδειξε πέρυσι ότι μπορεί να γίνει γρήγορος στην πίστα, ενώ θέλει να έχει στα χέρια του μονοθέσιο που να μπορεί να κερδίσει. Ο ίδιος επισημαίνει πως η αγάπη του για τη Lotus δεν είναι αρκετή για να τον κρατήσει εκεί, καθώς αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία στη Formula 1.

Αγαπώ την ομάδα, αγαπώ το να πηγαίνω στο Enstone και αγαπώ την ατμόσφαιρα, αλλά το τέλος τής ημέρας, αυτό που θέλεις είναι να κερδίσεις. Είμαι σίγουρος ότι η επόμενη σεζόν θα είναι καλύτερη από την τωρινή για την ομάδα. Ο τρόπος που η δουλεύει η ομάδα και το ότι όλα είναι στη θέση τους, θα είναι καλή χρονιά, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερη από το 2012 ή το 2013.

Θα είμαστε σε θέση να παίρνουμε βαθμούς και να μαχόμαστε για κάποια καλά αποτελέσματα. Όσο για το μέλλον μου, θα πρέπει να ζυγίσω τα πράγματα και να δω τι θα γίνει.

Grosjean

Υπάρχουν φήμες για αλλαγή στο power unit, με τον Mercedes-Benz PU106A Hybrid να παίρνει τη θέση του πιο ανίσχυρου Renault Energy F1-2014. Ο Grosjean δε θέλησε να επιβεβαιώσει κάτι, ενώ πιστεύει ότι ακόμα κι έτσι παραμένει άγνωστη η ανταγωνιστικότητα της E23, όπως θα ονομάζεται το αυτοκίνητο για το 2015.

Ξέρουμε ότι έχουμε έλλειψη στον ρυθμό και ξέρουμε ότι, αν αλλάξουμε κινητήρα, πόσο θα μας βοηθήσει και σε ποιες περιοχές πρέπει να δουλέψουμε; Αυτό κάνουμε αυτή τη στιγμή: πού έχουμε πρόβλημα; Πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι; Γιατί δεν έχουμε το κέρδος ή το χάσιμο που έπρεπε να έχουμε; Έτσι, δε θα ήθελα πραγματικά να σκεφτώ από τώρα τι μπορεί να γίνει τη νέα χρονιά, απλά θέλω να είμαι όσο καλύτερος μπορώ.

[Photo Copyrights: LAT Photographic/Lotus F1 Team]

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...