Sound Video: Μια GoPro πάνω από την εξάτμιση της Aston Martin V12 Zagato

Σχετικά άρθρα

Aston Martin V12 Zagato

Μια action camera δεν καταγράφει μόνο εικόνα, αλλά και ήχο, έτσι μπορεί κάποιος απλά να την τοποθετήσει κοντά στην εξάτμιση του αυτοκινήτου, ο οδηγός να δίνει γκάζι και η κάμερα να κάνει τη δουλειά της, κάτι που έχουμε δει και στο παρελθόν αρκετές φορές.

Αυτό συμβαίνει τώρα και με την Aston Martin V12 Zagato, η οποία βρίσκεται μέσα σε πίστα κι εμείς μπορούμε ν’ απολαύσουμε τον ήχο από τον V12 κινητήρα για σχεδόν 12 λεπτά.

Η V12 Zagato έχει κάτω από καπό έναν V12 κινητήρα, 5.935 κ.εκ., ο οποίος αποδίδει μέχρι 517 άλογα, στις 6.500 σ.α.λ., και 570 N·m στις 5.750 σ.α.λ.. Η κίνηση φτάνει στον πίσω άξονα μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων και το απόβαρό της είναι στα 1.680 κιλά.

Είναι ικανή να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4.2 δευτερόλεπτα, όταν η τελική ταχύτητα είναι 305 χλμ/ώρα. Μόλις 65 έχουν κατασκευαστεί, παρόλο που αρχικά οι Βρετανοί είχαν σχέδια για 150 κομμάτια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...