Ο Maldonado θέλει τον Grosjean για team-mate και το 2015

Σχετικά άρθρα

Grosjean-Maldonado

Σε μια πολύ πρόωρη ανανέωση προέβη πριν από περίπου έναν μήνα η Lotus, όταν ανακοίνωσε ότι ο Pastor Maldonado θα συνεχίσει και το 2015 ν’ αγωνίζεται για την ομάδα τού Enstone. Μένει να δούμε ποιος θ’ αποτελέσει τον team-mate του, καθώς ο Romain Grosjean έχει επισημάνει ότι θα κοιτάξει το καλύτερο για την καριέρα του.

Πάντως, ο Maldonado θα ήθελε να μοιράζεται την E23 με τον Γάλλο, μιας και υπογραμμίζει πως δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή στο οδηγικό δίδυμο της βρετανικής ομάδας.

Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είναι καλό που έχει τα ίδια αισθήματα μ’ εμένα μέσα στο μονοθέσιο. Αυτό είναι καλό για να πάει η ομάδα μπροστά. Είναι δύσκολο να πω, αλλά, σαν οδηγός, θα πω τη γνώμη μου. Ο Romain είναι σίγουρα ένας καλός οδηγός. Έχει δείξει και στο παρελθόν ότι δεν υπάρχει λόγος να μην τον κρατήσουν.

Ο Βενεζουελάνος θεωρεί ότι ο ένας χρόνος είναι μικρό διάστημα για κάποιον οδηγό σε μία νέα ομάδα, γιατί αυτό συνήθως λειτουργεί ως χρόνος προσαρμογής. Επίσης, πιστεύει ότι το μονοθέσιο που θα έχει το 2015 θα είναι πιο ανταγωνιστικό, και θα διαθέτει νέο ρύγχος.

Είναι πάντα δύσκολο να πας σε μια ομάδα και να μένεις εκεί μόνο για μία σεζόν κάθε φορά. Το λιγότερο είναι δύο χρόνια, κατά τη γνώμη μου, επειδή, την πρώτη χρονιά, απλά ξεκινάς να τους γνωρίζεις και ξεκινάς να προσαρμόζεις το μονοθέσιο για την επόμενη σεζόν.

Από το ξεκίνημα της σεζόν, υπάρχει ένα τμήμα στο εργοστάσιο που ασχολείται μόνο με το μονοθέσιο για το 2015. Για να είμαι ειλικρινής, είναι δύσκολο να σου δώσουν κάτι επαναστατικό, διότι οι κανονισμοί είναι σφιχτοί και παρόμοιοι με αυτούς που έχουμε τώρα. Σίγουρα, θα έχουμε νέα μύτη και μικρές αλλαγές, αλλά το μονοθέσιο θα δείχνει αρκετά παρόμοιο.

ΠηγήCrash

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...