Perez: Χάσαμε έδαφος και πρέπει να βελτιωθούμε

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - German Grand Prix - Race Day - Hockenheim, Germany

Οι 11 βαθμοί που κατέκτησε η Force India στους τελευταίους 3 αγώνες, ίσως να ήταν αρκετοί σε κάποια από τις προηγούμενες σεζόν της Ινδικής ομάδας στη Formula 1. Φέτος, όμως, η VJM07 αγωνίζεται για τις μπροστά θέσεις και αποτελέσματα όπως η διπλή εγκατάλειψη στην Ουγγαρία, απομακρύνουν την ομάδα από τις Ferrari και Williams, για τη μάχη της τρίτης θέσης.

Ο Sergio Perez βλέπει την ομάδα του να χάνει έδαφος, ζητώντας βελτίωση στο πίσω μέρος του μονοθεσίου, που θα βοηθήσει και στην καλύτερη χρησιμοποίηση των ελαστικών της Pirelli. Εξάλλου, ο Μεξικανός έδειξε να έχει πίστη στους μηχανικούς του, θεωρώντας πως βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με αυτό των ανθρώπων της McLaren.

Χάνουμε έδαφος. Η Williams φαίνεται να έχει κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός, το ίδιο και η Ferrari, κι έτσι αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο μακριά. Υπάρχουν καλοί αγώνες που έρχονται για εμάς, όπως η Monza και το Spa, οπότε έχουμε μια καλή ευκαιρία (για καλά αποτελέσματα).

Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός. Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε αρκετά δυνατοί και ήμασταν πολύ τυχεροί που τερματίσαμε στους βαθμούς τελευταία. Οπότε, πρέπει να φέρουμε κάποιες αναβαθμίσεις στο αυτοκίνητο.

Μας λείπουν αρκετά πράγματα από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και το παράθυρο λειτουργίας (των ελαστικών) είναι αρκετά μικρό. Έχουμε βελτιώσει το αυτοκίνητο, αλλά προφανώς αυτό δεν είναι αρκετό και πολλές ομάδες μας έχουν φτάσει γρήγορα.

Η Force India είναι παραδοσιακά δυνατή σε Monza και Spa, όπου πανηγύρισε και τη μοναδική της pole position με το Giancarlo Fisichella. Πλέον, όμως, και η Williams θα έχει το ατού του κινητήρα της Mercedes στα μονοθέσια της, κάνοντας τον ανταγωνισμό για το βάθρο ακόμη μεγαλύτερο.

[Photo Copyrights: Force India]

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...