Κι άλλες αναβαθμίσεις για την Caterham στη Monza

Σχετικά άρθρα

14814905528_eebaeff0e6_k

Ενώ η ομάδα της Caterham μας απασχολεί περισσότερο για το ποιοι οδηγοί θα βρίσκονται στο κόκπιτ της CT05 του Kamui Kobayashi, αυτό δεν σημαίνει πως έχει παρατήσει και την εξέλιξη στο δεύτερο κομμάτι της χρονιάς. Χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις της Toyota στην Κολωνία, οι τεχνικοί έφεραν νέα μύτη για το μονοθέσιο στο Grand Prix του Spa. Tώρα, ο Christijan Albers αποκαλύπτει πως θα έρθουν κι άλλες αναβαθμίσεις στον αγώνα της Monza και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Andre Lotterer, η ομάδα σίγουρα τις έχει ανάγκη.

Έχουμε δυο πολυάσχολες εβδομάδες μπροστά μας, καθώς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να φέρουμε περισσότερες αναβαθμίσεις για τον επόμενο αγώνα στην Ιταλία. Κάναμε ένα θετικό ξεκίνημα, αλλά τώρα πρέπει να το αξιοποιήσουμε και να βεβαιωθείτε ότι θα γίνουμε πιο δυνατοί σε κάθε αγώνα.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και ξέρω ότι πρόκειται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να συνεχίσουν τη βελτίωση του αυτοκινήτου. Πλέον, κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Την περασμένη Κυριακή, ο Lotterer εγκατέλειψε μόλις στον πρώτο γύρο του αγώνα, εξαιτίας προβλήματος στο power unit της Renault και ο Ericsson δεν απέφυγε την τελευταία θέση της κατάταξης, ανάμεσα σε όσα μονοθέσια τερμάτισαν. Παρόλα αυτά, ο Albers έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Η ομάδα έκανε καλή δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο, κι φαίνεται πως κινούμστε προς τα εμπρός. Ο Marcus έκανε ένα δυνατό αγώνα και ήταν σε θέση να αγωνιστεί για θέσεις, κατά τη διάρκεια και των 44 γύρων.

Είναι πραγματικά κρίμα που ο André ήταν σε θέση να κάνει μόνο έναν πλήρη γύρο, πριν αποσυρθεί. Μέχρι εκείνο το σημείο, το Σαββατοκύριακο του ήταν σχεδόν τέλειο. Αλλά σίγουρα μας έδωσε χρήσιμα σχόλια, που θα βοηθήσουν ώστε να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το αυτοκίνητο.

[Photo Copyrights: Caterham F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα