Ένα VW Golf IV R32 τρακάρει ένα Honda S2000 στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Hard VW Golf 4 R32 vs. Honda S2000 Crash Unfall Nordschleife Nürburgring Touristenfahrten

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την κίνηση. Και αν είναι μια φορά εκνευριστική στο δρόμο, όταν είσαι στο Nurburgring και θες να ξεδώσεις κάνοντας ένα γρήγορο γύρο, τα αργότερα αυτοκίνητα αποτελούν εμπόδια, πολλές φορές επικίνδυνα.

Ακριβώς το παραπάνω σενάριο βίωσε ο οδηγός του μπλε Volkswagen Golf R32 που πήγαινε αρκετά γρήγορα λίγο πριν τη στροφή Τouristenfahrten και δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο να αντιδράσει για να αποφύγει το ασημί Honda S2000, που πήγαινε σιγά, με αποτέλεσμα το Golf να πέσει στο πίσω μέρος του ιαπωνικού roadster με ένα αρκετά δυνατό “φιλί”.

Στο Golf φαίνεται ότι άνοιξαν οι αερόσακοι, με τις ζημιές να είναι μεγαλύτερες από αυτές του S2k. Κάποιος πρέπει να είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Nissan Sentra έπεσε πάνω σε ένα Tesla Cybertruck. Μάντεψε ποιο διαλύθηκε

Σε μια διασταύρωση στην Τάμπα της Φλόριντα, ένα Nissan Sentra έπεσε στο πλαϊνό μέρος ενός Tesla Cybertruck και όπως βλέπεις στις φωτογραφίες και στο...
Autoblog.gr