Δεν λύνετε εξωδικαστικά η αντιπαράθεση της Caterham με τους πρώην εργαζόμενους

Σχετικά άρθρα

14834903127_d9959fd2f6_k

Στην τελευταία τους επίσημη ανακοίνωση, οι απολυμένοι μηχανικοί της Caterham αναφέρουν πως δεν υπήρξε τίποτε νεότερο από την πλευρά της ομάδας. Δηλαδή, πως εκείνη δεν τους πλήρωσε τα χρήματα που τους χρωστάει, χωρίς να απαντήσει καν στο γράμμα που της έστειλαν πριν περίπου ένα μήνα. Πλέον, προχώρησαν τις προειδοποιήσεις για νομική δράση επί του θέματος, με στόχο, όπως αναφέρουν, να μπει η ομάδα σε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους εργαζόμενους και τους νομικούς εκπροσώπους τους, ώστε το ζήτημα αυτό να επιλυθεί γρήγορα και φιλικά.

Με βάση τα προηγούμενα σενάρια της διαμάχης, η Caterham τονίζει πως έχει εξοφλήσει όλες τις οφειλές της, ενώ παράλληλα δεν αποδέχεται τις κατηγορίες περί παράνομης απόλυσης των εργαζομένων. Υπενθυμίζω πως το νέο καθεστώς ιδιοκτησίας της Caterham, απέλυσε 38 εργαζόμενους τις πρώτες μέρες που βρέθηκε στο τιμόνι της ομάδας.

14834907707_c81cb4d066_k

Τα οικονομικά της δεν φαίνεται να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, αφού έχει βγάλει ουσιαστικά σε πλειστηριασμό το κόκπιτ του Kamui Kobayashi για τους εναπομείναντες αγώνες έως το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Andre Lotterer ήταν ο πρώτος που άρπαξε την ευκαιρία να βρεθεί σε Grand Prix και εκεί που τον είχαμε ξεγράψει ως πιθανό πιλότο για τους επόμενους αγώνες, με δηλώσεις του μπαίνει ξανά στο παιχνίδι.

Είμαστε ακόμα σε επαφή και νομίζω ότι υπάρχουν ευκαιρίες για να κάνω περισσότερους αγώνες. Πραγματικά πρέπει να το σκεφτώ. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για μένα και πρέπει να εξετάσω το χρονοδιάγραμμα μου και να δούμε αν αυτό ήταν ένα εφάπαξ κεφάλαιο για μένα ή αν έχει νόημα να κάνουμε περισσότερα.

Λιγότερο από μια εβδομάδα να απομένει για την έναρξη του αγωνιστικού τριήμερου στη Monza και η Caterham δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ποιος οδηγός θα βρεθεί στο δεύτερο κόκπιτ της ομάδας, πλάι στο σταθερό Marcus Ericsson.

[Photo Copyrights: Caterham F1 Team]
[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]
Due to the amount of money involved in the claims made, further High Court Proceedings are also imminent against the Leafield F1 company.

Contrary to reports made by Caterham, the ex-employees have still not been paid their July salaries despite promises that they would be paid for 1-15 July. Nor have the employees or their solicitors received any substantive response to their letter to Caterham on 25 July 2014 urging a response to the above matter and inviting settlement.

The hope is that Caterham will enter into a constructive discussion with the employees and their legal representatives so this matter can be resolved swiftly and amicably.
[/learn_more]

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα